Digidexo.com

Hvordan å roe ned etter en negativ Day

Hvordan å roe ned etter en negativ Day


Forskning viser at kronisk stress kan føre til muskelspenninger, senker immunforsvaret, øke blodtrykket og potensielt føre til livstruende sykdommer som hjerteinfarkt, kreft og nyresykdom. Stress, angst, sinne og frustrasjon kan føre til at du har en dårlig dag. Heldigvis finnes det flere måter å takle en dårlig dag, og for å hindre at den alvorlig påvirker helsen din.

Bruksanvisning

•  Ta en pust i bakken. Gå en lang tur, ta en boble bad eller lese en god bok med et glass vin eller en varm kopp te. Gi deg selv tid til å stresse ned og slappe av og gjøre noe for deg selv som vil roe ditt sinn og kropp. Trene kan ha en positiv innvirkning på humøret, samt øke din energi. Gå til sengs tidlig slik at du kan våkne opp uthvilt og klar for dagen i morgen.

Skriv om det. Noen ganger får dine tanker ned på papiret kan hjelpe deg å arbeide gjennom dem. Uttrykk din stress, sinne og frustrasjon gjennom skriving, slik at du kan slippe spenningen i ditt sinn og kropp. Lag en liste over ting som er plage deg eller situasjoner som gjorde du føler deg stresset ut. Reflektere tilbake på hva du har skrevet og se om det finnes måter å løse situasjonen eller bedre måter å takle lignende situasjoner i fremtiden.

Se på den lyse siden. Det er kanskje ikke det du vil høre, men husk at uansett hvor ille det er, ting kan alltid bli verre. Alle er tilbøyelige til å ha dårlige dager. Ikke forvente perfeksjon; i stedet, akseptere at kanskje du ikke gjorde ditt beste i dag, eller at det var ikke en dag du har lyst til å huske. Husk folk og ting du er takknemlig for og heldig å ha i livet ditt.

Fokuser på fremtiden. Husk at den dårlige dagen du hadde er bare midlertidig. Snarere enn å fiksere på det, omgruppere og fokusere på dine mål for resten av uken, måneden eller året. Tenk på hva du håper å oppnå som en måte å holde motivasjonen oppe etter en dårlig dag. Minn deg selv på hva du har å se frem til og tenke på hva som ligger foran deg. Ikke dvele ved det som skjedde. Lær av dine feil, forblir positive og gå videre.