Digidexo.com

Hvordan behandle inngrodde hår med hjem rettsmidler

Hvordan behandle inngrodde hår med hjem rettsmidler


Inngrodde hår er forårsaket av håret vokser i en vinkel og dypt inn i huden i stedet for utover. Dette kan skje naturlig, men er også forårsaket når huden er barbert for tett eller ved tettsittende klær. Inngrodde hår forårsaker ubehag som utslett og kløe der håret er innebygd, selv om det ikke er noen infeksjon i hårsekken. Når follikkelen er infisert det kan lokaliseres inflammasjon og rødhet (barberhøvel brak) og puss kan samles opp i det området av innvokste hår. Noen ganger det infiserte området er smertefullt. Unngå eller eliminere ubehag av inngrodde hår med noen hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Forbered en hjemmelaget maske for å behandle inngrodde hår

•  Hell sitronsaft i en mikrobølgeovn-safe skål. Rør i sukker, honning og maismel. Mikrobølgeovn blandingen i 2 minutter, og deretter røre blandingen igjen før godt blandet. Sett blandingen til side og la den kjøle seg ned til en temperatur utholdelig nok for huden din.

To Dust litt maismel rundt det infiserte området rundt inngrodde hår. Dette tjener til å absorbere olje fra hudoverflaten.

Spre litt av den avkjølte blandingen til området ved hjelp av en tre håndverket pinne. La på huden i 20 til 30 minutter.

Vask den av med varmt vann. Gjenta dette programmet hver 3 dager, før det er grodd.

Fjern inngrodde hår med hjemmelagde Mask

Bruk samme maske for å fjerne inngrodde hår-hvis du er modig nok. Ikke gjør dette hvis området er betent eller infisert.

Dust litt maismel rundt det infiserte området rundt inngrodde hår. Spre noen av hjemmelaget skrubb til området ved hjelp av en tre håndverket pinne.

Trykk på en liten stripe av muslin klut inn i kratt, over inngrodde hår. La den stå på i 20 til 30 minutter, eller til masken har tørket.

Trekk stripe av tøy raskt bort fra huden din, trekke i motsatt retning til vekst av inngrodde hår.

Tips og advarsler

  • Du kan erstatte to spiseskjeer av eple cider eddik for sitronsaft. I dette tilfellet, legge den til i bollen etter at du mikrobølgeovn de andre ingrediensene.
  • Hvis det ikke er bedring, og inngrodde hår er infisert og betent, ta kontakt med en hudlege.