Digidexo.com

Kan du drikke alkohol med en kjemisk ubalanse?

Kan du drikke alkohol med en kjemisk ubalanse?


Hvis du har en kjemisk ubalanse, blir nevrotransmittere tenkt å være i ubalanse i hjernen. Nevrotransmittere er hjernen kjemikalier som er ansvarlig for kommunikasjon mellom ulike nerveceller. Nervecellene i hjernen er også referert til som nevroner, og de er ansvarlig for våre kognitive, atferdsmessige og følelsesmessige velvære. Når det er et brudd i kommunikasjonen mellom nevrotransmittere og nevroner, ditt humør, dine tanker og din evne til å fungere på riktig måte vil bli berørt. En kjemisk ubalanse er vanlig skyldige i alvorlig depresjon lidelse, bi-polar lidelse og dystymi. Å drikke alkohol mens du lider av noen av disse tilstandene eller annen kjemisk ubalanse, kan forverre tilstanden din.

Major Depresjon Disorder

Alvorlig depresjonsforstyrrelse er en tilstand direkte knyttet til en kjemisk ubalanse. Når du er deprimert, de delene av hjernen som er ansvarlig for humøret er ute av drift for noen grunn, noe som fører til en mangel på kommunikasjon mellom visse nevrotransmittere og andre hjerneceller. Når du lider av alvorlig depresjon, er du ikke i stand til å fungere normalt (dvs. arbeid, søvn, spising). Denne lidelsen er ansett som en kronisk sykdom, og ofte det krever medisiner for behandling. Å drikke alkohol mens du tar medisiner kan gi bivirkninger. Ifølge Mayo Clinic, konsumere alkohol mens du blir behandlet for alvorlig depresjon lidelse kan forverre dine depresjon symptomer.

Effekter

Ifølge National Institute of Mental Health, mer enn 26 prosent av amerikanske som er over 18 år lider av en diagnostiserbar psykisk lidelse hvert år.

Bi-polar lidelse

Bi-polar lidelse er en kjemisk ubalanse som direkte påvirker dine humørsvingninger. Ett minutt, kan det hende du føler at du kan erobre noe; det neste minuttet, er du nede i dumper. De ups er oftere referert til som mani og de lave nivåer bare er referert til som depresjon. Fordi stemningsstabiliserende er ofte foreskrevet for å behandle bi-polar lidelse, er det sterkt anbefalt at du rådfører deg med legen din før du blander alkohol med denne typen medisiner, ifølge National Alliance om psykisk sykdom.

Dysthymic Disorder

Dystymi er også referert til som dysthmia. Det er en type depresjon som varer i to år eller lenger. Selv når dysthmia behandles, kan pasienten likevel oppleve symptomer relatert til denne tilstanden (dvs. tretthet, tap av appetitt, dårlig konsentrasjon). Det finnes flere ulike typer medisiner som brukes til å behandle dysthmia; Men de vanligste medikamentene er: selektive serotonin reopptakshemmere, (SSRI) og antidepressiva. Begge medisiner, SSRI og antidepressiva virker ved å øke serotoninnivået i hjernen. Serotonin er et signalstoff som er ansvarlig for å regulere humøret. Hvis du drikker når du er på en av disse medikamentene, kan du øke serotonin til farlige nivåer.

Advarsel

En sunn livsstil endring er en integrert del i behandling av en kjemisk ubalanse, så avstå fra alkoholforbruket er en måte å vise at du er seriøs om å få godt. Ifølge Mayo Clinic psykiater Dr. Daniel K. Hall-Flavin, konsumere alkohol mens du arbeider med en kjemisk ubalanse, eller blir behandlet for en kjemisk ubalanse, kan føre til at du føler deg enda mer deprimert; du kan også bli mer beruset enn normalt; bivirkninger av medisiner kan økes; og du kan selv ha en dødelig reaksjon.