Digidexo.com

Slik unngår du at en mage Fra Growling

Det kan synes at magen din velger å knurre på verst tenkelige ganger: I en stille kirke eller i et forretningsmøte, eller til og med i den rolige legekontoret. Uten tvil, kan det være pinlig. Den gode tingen er at det skjer med alle, så det er ingen grunn til å dvele ved det forlegenhet. Hvis en growling magen er et vedvarende problem, det er ting du kan gjøre for å prøve å hindre at det skjer.

Slik unngår du at en mage Fra Growling

Slik unngår du at en mage fra Growling

•  Kutt ned på gassy matvarer. De fleste av oss kjenner effekten enkelte matvarer har på oss, men kutte ned på de som er kjent for å være gassy er et godt forsvar til en growling magen. Kål, brokkoli, og bønner er mest kjent for å være gassy, ​​men noen mennesker kan også få gassy fra meieriprodukter. Hvis du kommer til å være et sted der du vet på forhånd vil det være stille, styre klar av disse matvarene. Gå for en lys, tørt måltid i stedet.

•  Drikk vann. Prøv nipper til litt vann før uansett hvor du ønsker for magen å forbli stille for deg. Hvis det er en hendelse der nipper vann er hensiktsmessig, så for all del, nippe unna. Bare sørg for at du er nær et toalett. Nipper vann i lang tid er sannsynlig å gjøre du trenger det.

•  Redusere angst. Noen ganger nervøsitet kan føre oss til å sukke mer enn vanlig fører til luft blir svelget. Denne ekstra luft i systemet vårt kan forårsake ekstra rumlende lyder oppstår. Hvis du synes å være altfor engstelig eller nervøs, snakk med legen din om mulige behandlingsmetoder. Bare å være i stand til å slappe av, kan noen ganger hindre magen fra growling.

Begrens alkoholinntaket. Overdreven bruk av alkohol kan føre til raping, hiccuping og gass, alle fører til overflødig luft i systemet som kan føre til høye lyder for å bryte ut fra magen. Det er godt å vite hvor mye alkohol systemet kan tolerere og opphold under det. Mens små mengder alkohol ikke presentere et problem i de fleste mennesker, kan store mengder alkohol føre til en hel rekke andre helseproblemer i tillegg. Bottom line er, prøv å ikke overdrive det.

Diskuter det med legen din hvis magen growling synes overdreven for deg eller ser ut til å forverres. Det finnes reseptbelagte og over-the-counter medisiner som kan hjelpe slå seg ned magen. Hvis problemet er plagsomme, snakke med legen din om disse alternativene. Han vil være i stand til å tilby deg løsninger som vil hjelpe.

Hint

  • Selv pinlig, knurrer hver persons mage på ett punkt eller en annen. Prøv å ikke la det få deg til å føle seg verre enn det burde.
  • Spis mange små måltider gjennom dagen.
  • Alltid snakke med legen din om noen overdreven gass du kan ha oppstått. Det kan være et tegn på en helsetilstand og skal rapporteres.