Digidexo.com

Hvordan å holde seg til Atkins dietten

Hvordan å holde seg til Atkins dietten


Starter en diett er enkelt. Vanskeligheten kommer med å prøve å holde seg til en diett. Det kan være spesielt vanskelig å holde seg til Atkins diett, med de mange begrensninger, men det er mulig. Det er visse triks og teknikker som kan gjøre det lettere å holde seg på sporet. Forstå disse tipsene kan hjelpe deg umåtelig.

Bruksanvisning

Kontroller at Atkins dietten er riktig for deg. Ikke alle er kuttet ut for en lavkarbo livsstil. Noen mennesker blir oppfordret til ikke å hengi seg til en slik livsstil på grunn av helseproblemer. Sjekk med legen din for å være sikker på Atkins diett er riktig for deg. Kontroller også at du er klar til å forplikte seg til en diett. Du setter deg opp for svikt hvis tankene dine er ikke klar for engasjementet.

opplyse deg om Atkins dietten. Les deg opp på hva slags mat er tillatt, og hva slags mat er det ikke. Du kan ikke holde seg til en diett når du ikke kjenner reglene. Sørg for at du er godt kjent med hvordan Atkins dietten fungerer.

på lager i huset med hvilke typer mat som kreves for Atkins dietten. Du må kanskje ha ikke-diett elementer i huset hvis du ikke bor alene, men prøv å holde disse elementene på et sted du normalt ikke ville sett ut hvis det er mulig. Hakk opp rå grønnsaker og sette dem i kjøleskapet for enkel tilgang når du er klar for en matbit.

Plan måltider på forhånd. Det er mye lettere å fjerne seg fra en diett hvis du er i et travelt og ikke vet hva du skal lage mat. Lag en ukentlig meny og hold deg til den. Kontroller at du har de elementene du trenger. Hvis du er en veldig travel person, bør du vurdere å forberede måltider for hele uken på en dag, og deretter fryse dem. På den måten er alt du trenger å gjøre er å komme inn fra en travel dag på kontoret, og skyv hovedrett inn i ovnen. Hvis du ikke kan fryse måltider eller ikke vil, i det minste ha hakking og dicing gjort på forhånd. Jo mindre du trenger å tenke på hva du skal lage mat når du kommer hjem, jo ​​mindre av en sjanse til å skli av dietten plan.

Plan ukentlige treningsmål aktiviteter. Trene kan ta tankene bort godbitene som du vil, men kan ikke ha. Siden trening er en viktig del av enhver diett plan, innlemme det i din uke serverer et dobbelt formål.

Unn deg noe spesielt som en belønning for å holde seg til Atkins dietten. Din belønning skal ikke være mat, men heller en aktivitet som du liker, eller noe du kan kjøpe. Kanskje en ny veske, klesplagg eller et nytt verktøy eller elektronikk enhet hvis du er en mann.

Hint

  • Visualisere deg selv på den vekten du ønsker å være kan hjelpe deg å holde seg til en diett. Prøv å planlegge sosiale aktiviteter som ikke dreier seg om mat.