Digidexo.com

Cervical leddgikt symptomer

Cervical leddgikt er en tilstand som påvirker ryggvirvlene og plater i øvre ryggraden. Ryggvirvlene i nakken kalles cervical ryggvirvlene. Når bein og plater i cervicalcolumna degenerert, dette fører til smerte og andre symptomer på livmorhals leddgikt. Dette kan skje både fra alderdom og fra en alvorlig skade på området.

Kroniske nakkesmerter

Når platene som pute ryggvirvlene svekkes, ryggvirvlene ende opp rørende. Dette fører til nerver til å bli klemt, noe som fører til smerte. Den vanligste cervical leddgikt symptom er kroniske nakkesmerter. Dette symptomet produserer det meste en kjedelig verke gjennom halsen som kan bli skarpe med visse bevegelser, for eksempel å snu hodet eller ser opp eller ned for lengre perioder.

Utstrålende smerter til Arms

Siden smerte forårsaket ved cervikal artritt oppstår på grunn av en klemt nerve, smerte som kan stråle ut til andre deler av kroppen. De fleste som lider av livmorhals leddgikt føle den smertefulle symptomer ned våpnene. Den bankende smerte kan også gå så langt som hender og fingre.

Neck Stivhet

Nakkestivhet er en bivirkning av den kroniske nakkesmerter. Mens cervical leddgikt ikke direkte føre til at musklene til å stivne, nervesmerter i nakken vil. Når noen med cervical leddgikt begynner å føle nakkesmerter, strammer hun sine nakkemuskler. Dette er hennes måte å beskytte seg selv fra motgående smerte. Dessverre, kan disse musklene vokse sliten og stiv, noe som begrenser nakke bevegelse og økte smerter i stedet.

Hodepine

Mange lider av livmorhals leddgikt opplever hodepine som et symptom. Disse hodepine er en bivirkning av nakkesmerter. Når smertene i nakken blir spesielt alvorlig, vil en hodepine følge. Disse hodepine vil ikke forekomme uten at det foreligger nakkesmerter. Hodepine smerter kan bli redusert ved å ta over-the-counter smertestillende midler.

Nummenhet i hals og hender

Fordi ryggvirvlene er pinching nervene i nakken, kan dette føre til nummenhet i nakke, hender og fingre. Dette er ofte symptom som egger diagnosen livmorhals leddgikt fra en lege. Mens nakkesmerter, hodepine stivhet og kan være forårsaket av en lang rekke sykdommer, inkludert et trukket muskel, nakke og nummenhet hånd er en unik symptom på cervical artritt.