Digidexo.com

Mini Stroke Symptomer hos kvinner

En mini hjerneslag er referert til som en forbigående iskemisk anfall eller TIA, av leger, og kan vare i opptil 24 timer. Symptomene på en mini-slag er lik de av en iskemisk hjerneslag, og har en TIA er et tegn på at du kanskje snart ha en iskemisk hjerneslag. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, mini hjerneslag symptomer hos kvinner som forvirring og nummenhet langs den ene siden av kroppen din.

Forvirring

Kvinner som har et mini-slag kan oppleve plutselige forvirring om sted og tid på døgnet, og dette symptomet kan vare noen minutter eller opptil et par timer.

Tap av Balanse

En mini hjerneslag kan føre kvinner til å miste sin følelse av balanse og koordinasjon, noe som kan føre til skader, spesielt hvis andre forhold som osteoporose er til stede.

Nummenhet

Nummenhet eller prikking på den ene siden av ansiktet eller kroppen er et symptom på et mini-slag hos kvinner som kan vare i flere timer.

Tale Problemer

Talevansker, for eksempel en midlertidig manglende evne til å snakke tydelig eller forstå muntlig tale, er symptomer på en mini hjerneslag hos kvinner.

Vision Problemer

Synsproblemer, herunder uskarpt eller dobbelt syn, så vel som et midlertidig tap av syn på ett øye, er mini hjerneslag symptomer.

Svakhet

Kvinner som har en mini slag kan oppstå midlertidige svakhet i muskulaturen, spesielt på den ene side av legemet, noe som kan interferere med evnen til å stå eller gå.