Digidexo.com

Chinese Herbs Detox

Chinese Herbs Detox


Kinesisk medisin har et annet syn på kroppen og årsaker til sykdom og ubehag. I kinesisk medisin, "chi", eller kraft til stede i alt liv, kan både tyde på sykdom og være årsaken, når ute av balanse, fysiske problemer. Chi er nært knyttet til blod. Blokkert chi kan føre til en opphoping av giftstoffer i blodet og organer. En rekke urter har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin i flere tusen år for å avgifte kroppen og blod.

Symptomer på toksisitet

Det finnes en rekke symptomer som indikerer at kroppen din kan ha en skadelig opphoping av giftstoffer. Smertefulle sår og hevelser er ett. En flekkete eller lilla utslett kan også indikere en giftig buildup. Buildups er også ofte ledsaget av sår hals, betente mandler eller gulsott. Hvis du føler at du har en opphoping av giftstoffer, er det best å konsultere en tradisjonell kinesisk lege, da disse symptomene kan også indikere andre forhold.

Urter til Clear Toksiner

Er brukt en rekke urter for å tømme kroppen for giftstoffer. Selv om disse urter kan brukes individuelt, de er best brukt i blandinger spesielt formulert for din kropp og bestemt type toksin blir fjernet. Urter som er bra for toksin fjerning inkluderer pu gong yin, eller løvetann; lian chiao, eller Forsythia; og zi hua di ding, eller fiolett. Kaprifol, jin yin hua, blir ofte brukt, som er Purslane, kalt ma chi Hsian på kinesisk. Mindre kjente urter omfatter ba lan gen, bai hain pi, ma bo og jiang kan, eller silkeormen.

Forsiktighetsregler

Svært giftige buildups er sjeldne i den industrialiserte verden. I mange tilfeller, hva som synes å være en giftige oppbygging kan være et symptom på en annen tilstand. Det er viktig å konsultere en kinesisk lege før du starter en detox diett. Enkelte urter kan være bra for dine spesielle behov, mens andre vanlige detox urter kan forårsake en annen type ubalanse i chi og kropp. De kunne skape andre problemer som en del av avgiftning. Ved å konsultere en kinesisk lege, kan en blanding av urter foreskrives som er optimalisert for kroppen din.