Digidexo.com

Cranberry Juice & Cold Remedy

Tranebærjuice er mest kjent som et forebyggende tiltak mot blæren og urinveisinfeksjoner. Det mange ikke er klar over er at det å drikke tranebærjuice er også en utmerket måte å forebygge forkjølelse samt akselerere kroppens helingsprosess under en kald.

Egenskaper

Tranebærjuice er rik på antioksidanter og har vist seg å bekjempe infeksjoner, inkludert sår hals og forkjølelse. I tillegg til et høyt nivå av antioksidanter, inneholder det vitamin C, som er en annen utmerket næringsstoff som bekjemper forkjølelse ved å styrke immunforsvaret. Tranebærjuice holder kroppen hydrert og gjør det mulig å skylle systemet, noe som bidrar til kald forebygging og lindring.

Alternativer

Siden tranebærjuice har en litt syrlig eller bitter smak, mange foretrekker å blande den med eplejuice eller annen søtere-smake drikke. Men for å få mest mulig nytte, drikke rent tranebærjuice er verdt. Et individ kan forbruke flere gram av tranebærjuice hver dag for å forhindre eller minimere forkjølelse og øke inntaket ved utbruddet av en kald. Kroppen vil svare til økningen i vitamin C og antioksidanter, som trolig vil hjelpe til å påskynde den helbredende prosessen.

Den beste måten å konsumere tranebærjuice er ved hjelp av friske tyttebær og juicing dem. Frosne tyttebær er en nær andre valg og flasker eller hermetisert tranebærjuice, men ikke et dårlig valg, så lenge det er 100 prosent juice, bør være det siste alternativet. Det er fortsatt et langt bedre valg enn juice som er filtrert eller har lagt ingredienser med ingen ernæringsmessige fordeler.

Konklusjon

Regelmessig inntak av tranebærjuice kan gi flere helsemessige fordeler. I tillegg til de vanlige kjente fordelene med tranebærjuice, en person kan oppleve færre og mindre hyppige forkjølelser ved å drikke denne drikken på en konsistent basis. Ved å drikke tranebærjuice regelmessig, kroppen sannsynligvis vil bli vant til den bitre smaken, og fordelene vil være vel verdt det.