Digidexo.com

Hvordan identifisere Right Leg Pain

Hvis du har høyre ben smerte det kan være unnerving ikke å forstå hva som forårsaker det. Det er ulike årsaker til smerter i bena, og du må gå til legen din for å for en ekte diagnose. Her er noen måter å identifisere hva som forårsaker smerter i høyre ben:

Bruksanvisning

•  Besøk din fastlege (allmennlege) for å få noen foreløpige tester gjort. Legen din vil trolig kjøre noen blodprøver for å sjekke for sukker, vitamin B12, folat, samt sjekke etter tegn på betennelse. De vil også trolig for noen røntgenbilder av høyre ben for å sjekke for svulster, frakturer, etc.

Gå til en nevrolog for en nevrologisk konsultasjon. Nerveproblemer ofte føre høyre ben smerter, samt en rekke andre smertesymptomer. Disse legene er spesialister på nerve forhold og vil kjøre noen mer spesialiserte tester for å finne årsaken til smertene dine. De kan bestille electrodiagnostic testing (EMG) for å sjekke for nerveskader samt lokaliserte MR-tallet.

Besøk en ortopedisk kirurg for å sjekke ryggraden skader og nerve impingement hvis nevrologen var ikke i stand til å identifisere årsaken til høyre ben smerter. De vil sjekke ryggraden for brudd, platen problemer som degenerasjon, herniated plater, etc.