Digidexo.com

Øvelser for Lifting & Firming bryster med overflødig hud

Hvis du har gått ned i vekt, eller er rett og slett å bekjempe hengende bryster som er på grunn av alder og tidligere svangerskap, er du nødt til å forholde seg til tilstedeværelsen av løs hud. Hud som har blitt strukket kan eller ikke kan gå tilbake på plass lett. Huden din evne til å sprette tilbake, avhenger av din alder og om huden din var veldig elastisk til å begynne med. Noen mennesker har hud som strekker seg, og deretter tilbake til normalt enklere enn andre.

Stram musklene dine

Cedric Bryant, Ph.D og administrerende vitenskap offiser av American Council on Exercise forklarer at du ikke kan faktisk tone opp løs hud, men du kan stramme det ved å legge muskel. Via trening, kan du lage et stramt lag under huden som vil ta bort noe av slark og sagging på brystene og kan føre til generell forbedring i huden din.

Bygge din muskler

Under svangerskapet, når brystene utvide sammen med magen din, får leddbånd strukket, ifølge Natural-homeremedies.com, og dette resulterer i hengende bryster og løs hud. Tap av elastisitet, noe som kommer med alderen, bidrar også til en mindre enn oppkvikket bust. Fedme, rask vekt, tap, røyking og menopause kan bidra til denne situasjonen. Når du får, og deretter gå ned i vekt kan du miste muskler sammen med det og det er ikke bra. Du må gjøre en felles innsats for å re-bygge muskler som har gått tapt med vekten. Dette kan oppnås ved å trene med håndvekter (manualer) og gjør styrketrening.

Pectoral muskler

Du må prøve å styrke brystmusklene fordi, annet enn at det er ingen spesifikke øvelser som vil tone og løfter brystene, ifølge Exercise.lovetoknow.com. Mange kvinner forsømmer dette området når de arbeider ut, fokuserer i stedet på sine rumper, buk og ben. Dette er en feil. Arbeide ut Pecs er av største betydning hvis du ønsker å forbedre utseendet på brystene dine. Pectoralis minor og store (pecs) ligge rett under brystene dine. Hvis du jobber Pecs, jobber du brystene.

Styrke Din Chest

Kvinner har sett altfor mange bilder av ekstreme kvinnelige vektløftere, som ikke har noen bryster å snakke om. Følgelig, kvinner er redd for å arbeide sine brystmusklene i frykt for at de vil miste det de har. Ikke tilfelle. Hvis du har gått ned i vekt og trener, vil gjøre brystøvelser gi deg perkier bryster. Hvis du ikke har gått ned i vekt, men trener Pecs, vil du ende opp med høyere, rundere bryster. Det er en vinn-vinn-situasjon. Selv om du har store, fete bryster, vil du miste noe av det fett mens du trener, og brystene vil se fastere og bedre som et resultat. Hvis du har en sterk brystet, vil det gi støtte også til de største brystene.

Yoga

Gjør yoga er den ideelle måten å tone dine bryster og stramme brystmusklene. Yoga Postures som spesifikt retter dette området inkluderer headstand, den omvendte leg stretch og backbends fordi disse stillingene motsette tyngdekraften, som trekker brystene ned. Andre yoga Postures som vil hjelpe stramme brystet inkluderer kamel positur, slange positur og dobbel vinkel positur. Disse utgjør vil også forbedre holdningen din, som i seg selv vil gjøre at du ser bedre og yngre, ifølge Yogawiz.com.

Unngå disse

Øvelser som ikke vil hjelpe deg å stramme brystene inkludert løping, jogging, termin bøyninger og kontrahering positurer. Disse øvelsene er faktisk ansett som skadelig for brystene.

Push-ups

Push-ups er en av de beste øvelsene for å gjøre for brystet, ifølge Exercise.lovetoknow.com. Når du gjør push-ups, bruker du din kroppsvekt som motstand, noe som styrker brystet.

Vekter

All-about-arm-exercises.com påpeker at manualer er en ypperlig måte å jobbe på brystet muskler. Optimafitness.co.uk anbefaler disse øvelsene: Mens du sitter på en øvelse benk, holder vekten din (dumb-bells) med håndflatene vendt inn; Sakte heve vektene til skulderhøyde og snu dem slik at håndflatene er vendt ut; Trykk på stum-bjeller over hodet; Senk vektene til startposisjonen; Dette kalles den sittende skulderpress. En annen øvelse, kalt triceps extension, innebærer å sitte på en stol eller en øvelse benk med ryggen rett. Føttene er på gulvet. Hold en vekt i hver hånd og løfte dem over hodet. Vektene bør holdes vertikalt. Senk dumb-bell bak hodet inntil underarmene og biceps møtes. Gå tilbake til utgangsposisjonen og gjenta. En tredje øvelsen kalles bicepsen konsentrasjon curl. Sitt på en benk og spriker bena. Hold en vekt i høyre hånd, og med håndflaten vendt ut. Dette er enklere hvis du holder den øvre del av høyre arm mot høyre indre lår. Din venstre hånd kan plasseres på venstre kne for støtte. Krøll vekten oppover mot høyre skulder. Tilbake til startposisjonen og gjenta. En annen metode du kanskje ønsker å prøve er yoga bryst massasje. Dette er også en god måte å stramme opp brystene. Lære disse teknikkene eller har din partner lære dem.