Digidexo.com

1400 Calorie Diet Plan

"Pop" dietter fra low-carb Atkins og South Beach dietter til sult detox dietter av kål suppe og ingefær / Cayenne te er alle gode eksempler på ytterpunktene brukes for raskt vekttap. Men en av de mest effektive og lovende, er en lavere kalori diett plan. Og før du starter en diett eller treningsprogram, må du huske å alltid oppsøke lege. Følgende vil ta opp ulike teknikker for hvordan å planlegge enkle og sunne måltider i 1400 daglige kalori rekkevidde.

Lære å Portion og Les ernæring etiketter

En av de viktigste komponentene til vellykket slanking er forståelse del kontroll og mat verdi. Kalorier er i hovedsak enheter av energi som kroppen bruker til å fungere og kjøre vitale organer. Imidlertid vil et overskudd av kalorier omdannet til fett til å bli lagret for senere bruk. Vekttap er stort sett en ligning av kalorier i kontra kalorier ut.
Ernæring fakta etiketter er ofte utfordrende å lese og forstå, tilsynelatende som en hemmelig kode. Likevel, de viktigste komponentene er det servering størrelse, kalorier, fett, protein og karbohydrater. En servering størrelse kan variere fra en cookie til hvor som helst fra 3/4 til 1 ½ kopper frokostblanding, eller et stykke frukt, avhengig av produsent og vekt i gram. De fleste dieters gjør den feilen å tro at en hel boks er en servering størrelse. Ta hensyn til "porsjoner per container" etikett som skiller hvor mange porsjoner er i en pakke. Du må heller ikke glemme at de fleste drikker foruten svart kaffe, vann, te og lettbrus inneholder kalorier også.
Når ernæring fakta er funnet ut, lære å måle ut en enkel servering for hver mat. Dette kan gjøres enten ved å måle kopper eller en mat skala, avhengig av hvor detaljert og nøyaktig man velger å være. Selv om denne prosessen kan være tidkrevende i starten, bringer det oppmerksomhet til hva en normal porsjon størrelse bør se ut og tog for nøyaktig "eye-balling" i fremtiden. Hold en matdagbok med kalorier, fett, protein og karbohydrat gram for et par uker for å lette beregningen mot en 1400 kalori mål og sørge for riktig ernæring. Husk også å ta en multi-vitamin, uavhengig av diett diett.

Balanse og Delicious Innbyttere

Balanse er en nøkkel til suksess når du følger en lavkaloridietter. Selv om 1400 kalorier kan bestå av å spise en full pannekake frokost på den lokale kafeen felles og ingenting annet for resten av dagen, kan mangelen på næringsverdi forlate Kosten følelsen fratatt. Derfor er det bedre å alltid spise en blanding av sunt fett, magre proteiner og komplekse karbohydrater. Proteiner og komplekse karbohydrater fiber tar lengre tid å fordøye, slik at hjernen med en "full" signal lenger. Dessuten kan deilige pannekaker fortsatt gjøres på en brøkdel av kaloriene med hele hvetemel og lys matlaging spray.

Nøkkelen til lavere kalori måltider er kreative erstatninger. Gode ​​eksempler er gresk yoghurt i stedet for majones for sunnere tunfisk salat smørbrød, lite fett meieriprodukter, hvitt kjøtt for mørkt kjøtt, grønnsaker for ubenyttede karbohydrat laden side retter og fruktsalater med et stykke mørk sjokolade i stedet for fett fylt sjokoladekake. I tillegg, hjemmelagde måltider tendens til å være sunnere siden det er kontroll over mengden tilsatt fett, for ikke å nevne de betydelige besparelser.

En typisk 1400 Calorie Day

Det er nå store ressurser som gir informasjon om nesten alle ernæring fakta data tenkelig. Dermed planlegger daglige måltider bør være en smal sak og spise ute er mulig så lenge et lite forskning er gjort på forhånd. Følgende er et flott eksempel på en godt balansert, 1400 calorie diett plan.
Frokost (dagens viktigste måltid av dagen)
-1 Hardkokt eller kokt egg (80 kalorier)
-1 Skive grov toast (80 kalorier)
-1 Orange (75 kalorier for en gjennomsnittlig størrelse)
-Kaffe Eller te og en ss. skummet melk (10 kalorier)
Morning Snack
-1 Banan med en ss. Mutter smør (190 kalorier)
Lunsj
-Veggie Sandwich fra Subway med halvparten av osten, doble grønnsaker, sennep, eddik, pepper, på grovbrød (320 kalorier)
-Vann
Ettermiddagen snack
-1 Kopp gulrøtter med 1oz. hummus (100 kalorier - basert på en 50 kalori servering av hummus)
Middag
-3 Oz. av kokt, grillet eller dampet fisk (180 kalorier)
-1 Kopp salat med lett dressing (50 kalorier)
-1 Kopp sautert spinat med olivenolje spray (30 kalorier)
-1/4 Kopp kokt brun ris (150 kalorier)
Dessert
-3/4 Blandede bær og en liten bit mørk sjokolade (150 kalorier)
Daglig Totalt: 1415 kalorier