Digidexo.com

Hvordan registrere Med Express Scripts

Hvordan registrere Med Express Scripts


Express Scripts er et nettapotek som senker helsekostnader ved å fylle reseptbelagte påfyll med generiske legemidler. De bruker de rimeligste generika tilgjengelige og mange forsikringsselskaper nå krever at du kjøper dine medisiner gjennom Express Scripts å holde kostnadene nede. Når du registrerer deg hos Express Scripts, du registrerer deg å ha dine resepter automatisk etterfylt hver tredje måned og sendt hjem til deg, slik at du sparer en tur til apoteket.

Bruksanvisning

Naviger til Express Scripts hjemmeside www.express-scripts.com. Dette er et sikkert nettsted, og du trenger ikke å være bekymret for å legge inn personlig informasjon.

Se etter ordene "Medlemmer: Kom i gang" i store bokstaver på venstre side. Rett nedenfor som er linken "Registrer deg nå." Klikk på linken for å begynne.

Skriv inn Medlems-ID, som kan finnes på din Express Scripts Medlem ID-kort. Hvis du ikke har en medlems ID-kort kan du skrive inn ditt personnummer-sikkerhet nummer.

Fyll ut de resterende personlig informasjon som er nødvendig. Klikk "Next" nederst på hvert skjermbilde helt til all personlig informasjon er lagt inn.

Les "Innkalling til personvern" vinduet som dukker opp når du er ferdig med å fylle ut din personlige informasjon. Det kan være lurt å klikke på "Skriv ut denne siden" linken for å skrive ut siden som referanse før du klikker på "Jeg har lest" -knappen.

Tips og advarsler

  • Hvis du får problemer når du registrerer deg, ringe deres kundeservice på 800-206-4005.