Digidexo.com

Kan Antibiotika Årsak Sinus infeksjoner?

Kan Antibiotika Årsak Sinus infeksjoner?


Antibiotika er sterke medisiner som legene foreskriver når pasienter bekjempelse av infeksjoner. Dessverre, de fungerer bare mot bakterielle infeksjoner og infeksjoner forårsaket av sopp og noen parasitter. De virker ikke mot virus, og mens kraftig, må resepten tas som foreskrevet. Ettersom antallet av antibiotika-resistente bakterier har utviklet seg, har antibiotika utviklet seg. Antibiotika er ikke en kur-all, og er forbundet med å forårsake noen bihulebetennelse.

Symptions av bihulebetennelse

En person som lider av en bihulebetennelse kanskje tror han kjemper en kald fordi symptomene er like, men en kald generelt går sin gang på en uke eller mindre, mens en bihulebetennelse vil nøle. Ifølge Dr. Neil Bhattacharyya, førsteamanuensis i otology og laryngology ved Harvard Medical School i Boston, Massachusetts, "Skillet kan være vanskelig, og ingen regel gjelder for alle." Andre vanlige symptomer på bihulebetennelse er hodepine, ansikts ømhet, sinus smerte eller press når du lener deg fremover og feber. Skyet misfarget rennende nese, sår hals, hoste og tett nese er flere symptomer.

Ved hjelp av antibiotika for å bekjempe bakteriell Sinus infeksjoner

Antibiotika kan anvendes for å behandle infeksjoner som er sinus bakteriell i naturen. Pasienter med mulige bakterie bihulebetennelse er vanligvis ikke foreskrevet antibiotika til symptomene har vedvart i over en uke og har ikke blitt påvirket av bruk av over-the-counter nesespray. Venstre ubehandlet, bihulebetennelse kan føre til livstruende sykdommer som hjernehinnebetennelse, som, mens sjeldne, er mulig.

Antibiotika forårsaker Sinus infeksjoner

Det finnes to typer bakterier: gode bakterier, som lever i tarmen bidrar til å fordøye maten og styrke kroppens immunforsvar, og dårlige bakterier, noe som fører til sykdom og smitte. Antibiotika kan ikke si forskjellen mellom de to, så tar dem før en bakteriell infeksjon har blitt bestemt fører til mer skade enn godt. Ifølge Annapolis Kronisk utmattelses og Fibromyalgi Research Center, kan kortsiktige bihulebetennelse bli omgjort til kroniske infeksjoner ved bruk av antibiotika. Gjær infeksjoner, lenge forbundet med antibiotikabruk hos kvinner, kan reise til bihulene. Ifølge Dr. Marjorie Greenfield av saken School of Medicine og universitetssykehusene i Cleveland, har studier vist at mellom 25 og 70 prosent av kvinnelige pasienter utvikler gjær infeksjoner etter antibiotika behandlinger.

Sinus gjær infeksjoner

Når gode bakterier blir drept i løpet av antibiotikabehandling, kan dårlige bakterier vokse tilbake sterkere enn før behandlingen startet. Tarmene blir oppvekststeder for candida gjær, som reiser gjennom kroppens eget slim membransystem. Ifølge Mark Andrew Hawyes, grunnlegger og administrerende direktør i Sinus-Wellness.com, "The Mayo Clinic har drevet forskning på opprinnelsen til sinus gjær infeksjoner. Resultatene de har funnet ser ut til å foreslå noen type sopp (gjær er selvfølgelig , en rekke sopp) kan være den skyldige. "

Hva du skal ta å behandle en bihulebetennelse forårsaket av antibiotika

I Mayo Clinic studier, forskning fastslått at de fleste mennesker med en kronisk bihulebetennelse hadde gjær eller sopp vekster i sine sinus hulrom. Dr. Jacob Teitelbaum tyder på at konservative behandlinger som neseskyllinger er effektiv mot kronisk bihulebetennelse, men at gjær infeksjon må bekjempes på samme tid. Teitelbaum anbefaler en lav dose av kortisol å krympe sinus hevelse og en soppdrepende å drepe den underliggende gjær vekst som førte til bihulebetennelse.