Digidexo.com

Hvordan lære Personlig hygiene problemer

Hvordan lære Personlig hygiene problemer


Personlig hygiene problemer oppstår når folk ikke klarer å opprettholde gode grooming vaner. Undervisning om personlig hygiene problemer bør starte i tidlig alder. Disse erfaringene er generelt undervist i hjemmet og i skolen. Detaljerte diskusjoner og visuelle hjelpemidler skal brukes til å formidle et klart budskap om personlig hygiene og problemer som følge av dårlig omsorg.

Bruksanvisning

Detail elementer og kroppsdeler som krever pelsstell. Fortell elevene at klær og sko og kroppsdeler som føtter, tenner, hår og personlige områder må holdes ren.

Vis bilder av hva som er viktig å stelle. Bilder avklare hva som blir diskutert. De gjør leksjonen mer interessant og holde oppmerksomheten til deltakerne.

Forklar hva personlig hygiene innebærer. Personlig hygiene er å holde klær, sko og kroppen ren og stelt. Forklar at dette eliminerer lukt og andre forhold som påvirker måten en person ser ut og lukter.

Diskuter forhold som oppstår fra ikke riktig grooming. Fotsopp, flass, lus og infeksjoner kan oppstå når kroppen og klær er ikke rene. Forklar hvorfor uriktig grooming kan ha sosiale konsekvenser også.

Pose spørsmål om informasjonen som gis. Spør studentenes spørsmål avgjør om de har forstått hva som ble forklart og kan generere flere spørsmål om emner som ikke dekkes av leksjonen.

Gjennomgå de viktigste punktene i leksjonen.