Digidexo.com

Streng diett og mosjon plan

Kosthold og mosjon er de to viktigste komponentene i å leve et sunnere livsstil og oppnå fitness og vekt-tap mål. Når kombinert og fulgt nøyaktig, kan en streng diett og mosjon plan være svært affektive og gir langsiktige resultater. Siden de kan være vanskelig å opprettholde, er det best å begynne med å følge en streng diett og mosjon regime til en rutine er dannet, og kan enkelt administreres.

Low-Carb, High-protein diett

En diett som er lite karbohydrater og mye protein er et eksempel på en diett som kan sees på som å være ekstremt strenge. Før du starter en low-carb diett er det best å kaste bort all mat i huset som ikke er en del av planen, siden det kan være litt vanskelig å følge. Siden de strenge kosthold krever svært små porsjoner av karbohydrater som pasta, brød, hvit ris og poteter, er det best å begynne strømpe og konsumere mat som er høy i protein og lite karbohydrater. Høy-protein matvarer inneholder magert kjøtt, fisk, kyllingbryst, nøtter, bønner og egg. En god måte å sikre at du følger dietten nøyaktig er ved tilhørende høy-protein matvarer med frisk frukt og grønnsaker til hvert måltid.

Sugar-Free Diet

En sukkerfritt kosthold er en streng diett, og kan oppnås ved å eliminere raffinert sukker og visse frukter og grønnsaker som inneholder mye sukker. Når fulgt på riktig måte, kan kostholdet bidra til hoppe-start en sunnere livsstil, lavere kolesterol og vekt og øke energi. Matvarer som ikke kan forbrukes når man følger denne dietten er noe som inneholder raffinert mel og sukker; mat som bacon, stekt kylling, poteter, rødbeter, gulrøtter, bananer og mais. De kan være erstatter med viltkjøtt, magert kjøtt og svinekjøtt, linser, erter, spinat, agurk, kirsebær, mandariner og appelsiner. Siden kosthold er svært begrenset og strenge på kroppen, være advarte at dietten er ikke for trening fanatikere.

Strenge Øvelse Plan

En streng treningsplan kan produsere betydelige resultater når det er følger presist og konsekvent. Hvis vekttap er målet, er det anbefalt at hvis du ikke er vant til å trene regelmessig, er det best å gradvis øke mengden av gang du trener ved å jobbe deg opp til 30 til 60 minutter med trening minst tre ganger i uken. I tillegg til cardio trening, som omfatter lys vektløfting to ganger i uken kan hjelpe også øke muskel tone, noe som resulterer i en streng fem dagers treningsplan.