Digidexo.com

Detox Diet for personer med PCOS

PCOS eller polycystisk ovariesyndrom sykdom, er en tilstand som rammer et betydelig antall kvinner. The crux av sykdommen innebærer utvikling av cyster gjennom eggstokkene, noe som potensielt kan føre til komplikasjoner knyttet til fertilitet. Selv om behandling for PCOS innebærer normalt en rekke reseptbelagte medisiner, utnytte diett for å supplere den medisinske regime kan øke dine sjanser for å lykkes med å overvinne denne lidelsen. En fast DETOX for PCOS vil omfatte mange av de prinsipper som er tilstede i en effektiv kost strategi.

PCOS og Slanking

Ifølge Martha McKittrick, RD, insulinnivået spiller en viktig rolle i utvikling og progresjon av PCOS. Hvor insulinnivået er ute av kontroll, er sykdommen mer sannsynlig å fortsette sin kurs med uforminsket styrke. Insulin er kroppens hovedlagrings hormon som er ansvarlig for binding med blodglukose og transportere den til cellene i kroppen for lagring eller energi. Insulinproduksjonen er direkte knyttet til hvor raskt karbohydrater er fordøyd. Hvor karbohydrater er fordøyd raskt, har kroppen mer blodsukker (glukose) flyter rundt, og dermed krever mer insulin. Således, som forhøyet insulinnivået er ansvarlig delvis for PCOS, er den viktigste kosten anbefaling om å huske på å holde insulinnivået lavt ved å opprettholde et stabilt blodsukker. Dette oppnås gjennom forbruk av karbohydrater som er lav på glykemisk indeks - en skala som rangerer hvor raskt ulike karbohydrater er fordøyd og absorbert av kroppen. I tillegg til å spise bare lav GI karbohydrater, McKittrick også anbefaler å aldri spise karbohydrater alene - alltid kombinere dem med en mager proteinkilde.

PCOS og Detox

Nå som du forstår de to grunnleggende prinsippene for PCOS slanking - konsumere bare lav GI karbohydrater med magre proteinkilder - du kan deretter bruke denne informasjonen til å konstruere en effektiv PCOS detox. En detox system som benytter begge disse prinsippene ganske godt er Fruit Flush Detox av ernæringsfysiolog Jay Robb. I Robb plan vil du gå på en tre-dagers detox diett hvor maten forbruk vil bestå av bare ferske frukt og protein. Du kan derfor bruke denne planen som PCOS detox, forutsatt at du gjør noen små endringer.

Som skrevet, på den første dagen av planen bør du spise en protein shake annenhver time (fra åtte am til 16:00). På seks, konsumere en middag bestående av en stor hage salat toppet med mager kylling, fisk eller kalkun. På dager to og tre, spiser ingenting, men frisk frukt hver to timer fra åtte am til 16:00. På seks, vil du spise en middag som består av en blandet vegetabilsk salat skylt ned med en protein shake.

Tilpasninger

Den eneste virkelige tilpasninger du trenger for å bringe denne detox plan i tråd med prinsippene om PCOS slanking er disse. Først holde frukt forbruk begrenset til lavere GI karbohydrater der det er mulig. Du kan finne en liste ved å følge "glykemisk indeks" linken nedenfor, men generelt sett lavest GI frukt er epler, appelsiner, fersken, plommer, grapefrukt og druer. For det andre, sørg for å konsumere både protein og frukt med hvert anbefalte måltid, uavhengig av retningene i planen. Dermed på dag én av planen hvert protein shake vil bli ledsaget av et stykke frukt, og en dag to og tre hver servering av frukt vil bli ledsaget av en mager proteinkilde (pulver eller fast føde). Ved å gjøre disse endringene vil du kunne nyte en sunn detox som vil bidra til å effektivt bekjempe dine PCOS.