Digidexo.com

Hvordan finne en lege som tar Medicaid og Medicare

Hvordan finne en lege som tar Medicaid og Medicare


Medicaid og Medicare er programmer som er laget for å lette den økonomiske byrden med å skaffe kvalitet helsetjenester. Men ikke alle leger godta disse programmene som betalingsmiddel på grunn av det ekstra arbeidet med å få betaling for sine tjenester. Det er derfor nødvendig å oppsøke disse leger og spesialister som gjør godta disse programmene

Online Search Service

Søk en online tjeneste for leger som aksepterer Medicaid og Medicare pasienter. Bruk kun anerkjente nettsteder for å unngå å kaste bort tiden din. The US Department of Health and Human Services tilbyr en online søkbar database gjennom sine helsetjenester hotellet (healthcare.gov) hvor brukerne kan finne lokale leger. Etter ankomst på nettsiden, velg stat, by eller postnummer. Siden vil da vise en liste over leger akseptere pasienter i ditt område. Listen vil vises enten alfabetisk eller etter legen nærmest deg.

Medicaid og Medicare Søk

Mens Medicaid og Medicare er begge programmer som er laget for å gi medisinsk hjelp dekning, programmene varierer betydelig og er derfor separate enheter. Medicaid er et statlig administrert program utviklet for å gi medisinsk dekning til lav inntekt enkeltpersoner og familier. Medicare er et føderalt administrerte program som gir medisinsk dekning for enkeltpersoner i alderen 65 og eldre, og funksjonshemmede. For å finne en lege som tilbyr Medicare, kan du gå til Medicare hjemmeside (medicare.gov) og fylle ut skjemaet som ligger under "Finn leger og annet helsepersonell." For å finne en lege som tilbyr Medicaid, besøke nasjonal Medicaid hotellet (medicaid.gov) og søke statlige programmer.

Ring Rundt

For personer med begrenset eller ingen tilgang til Internett, kan du finne leger og klinikker i telefonboken og ringe for å se hvilke av disse tilbyr Medicaid eller Medicare. Du blir nødt til å finne en utøver som er både imot nye pasienter og akseptere det programmet som er relevant for deg. Når du har funnet en potensiell lege, melde din familie sammen fordi legene ikke kontinuerlig imot nye pasienter.

Spesielle tjenester

Generelt medisinsk behandling er ikke den eneste tjenesten dekkes Medicaid og Medicare programmer. Noen ganger er det nødvendig å se en spesialist i det medisinske feltet, for eksempel en otolaryngologist, hudlege eller fødselslege. For å finne en spesialist som aksepterer disse offentlig finansierte programmer, søk US Department of Health and Human Services helsetjenester nettside. Avdelingen kan også hjelpe deg med å finne sykehus og klinikker som godtar pasienter med Medicare eller Medicaid.