Digidexo.com

Hvordan du programmerer Mind for suksess

Hvordan du programmerer Mind for suksess


Det menneskelige sinn er utrolig kraftig. Det kan være nesten umulig å oppnå den suksessen du ønsker i livet med en negativ "Jeg kan ikke" holdning. Hvis du kan lære å benytte seg av denne makten, ved å trene og programmerer hjernen din, så er det mulig å forbedre alle aspekter av livet ditt og oppnå dine mål. Prøv disse enkle trinnene for å programmere hjernen din, enten du ønsker å oppnå suksess i din karriere, dine relasjoner, hjemmet ditt liv, eller dine hobbyer - eller hvis du bare vil ha et mer vellykket liv.

Bruksanvisning

•  Definer dine mål. Spør deg selv i hvilke områder av livet ditt du ønsker suksess. For å oppnå målene dine, må du først vite nøyaktig hva de er.

Skriv en liste over positive spørsmål og svar. Hvis du ønsker å programmere hjernen din til å hjelpe deg å få en ny jobb, for eksempel store utsagn som: "Jeg kan få den jobben," vil trolig bli avvist av din underbevissthet sinn, fordi du egentlig ikke tro hva du har skrevet. I stedet skriver spørsmål som: «Hvorfor er jeg i stand til å få den jobben?" Deretter svare på spørsmålet med en liste over dine positive talenter og ferdigheter. Prøv å være positiv når du svarer på dine spørsmål. Da kan du lese listen hver dag. Etter noen dager, legge til et nytt spørsmål, som for eksempel: "Hvorfor er jeg blitt mer positive"

Tenk positivt. Hvis du hele tiden anta at en negativ tanke er sant, for eksempel "jeg vil aldri passerer den testen," din underbevissthet sinn vil tro deg. Når du har en negativ tanke, prøv å endre det til noe positivt, for eksempel: ". Jeg kommer til å studere virkelig hard"

meditere. Du trenger ikke å sitte med bena i kors på et fjell for å gjøre dette. Bare finne en rolig, avslappende plass der du ikke vil bli forstyrret. Lukk øynene, konsentrere seg om å puste og slappe av og tenke på den suksessen du har oppnådd i livet ditt så langt. For eksempel, å vinne en konkurranse på skolen, få en plass i universitet eller få din første jobb. Tenk positive tanker som "Jeg er en god person", og meditere om ganger du har bevist dette, ved å hjelpe en venn i nød eller donere til en veldedig organisasjon, for eksempel.

Start en journal av takknemlighet. Ultimate Mind sier at å opprettholde en takknemlighet journal kan skape en stor endring i måten du tenker og føler. Gjennom hele dagen, holde et øye for ting som gjør deg takknemlig, for eksempel en vakker blomst eller solskinn. Når du går til sengs hver kveld, skriver fem av disse tingene på din journal. Oppmerksom på eventuelle problemer du opplever i løpet av dagen, og prøver å legge til en positiv vinkel til disse hindringene. Legg positive sitater, bilder som gjør at du føler deg glad og alt annet du mener bør gis en plass i takknemlighet journal.