Digidexo.com

Lyrica CV bivirkninger

Lyrica CV bivirkninger


Lyrica CV er en oral medisin foreskrevet for flere ulike lidelser inkludert Nevropatisk smerte, Postherpetisk nevralgi, pasienter med partielle anfall, nedsatt nyrefunksjon, og for forvaltning av Fibromyalgi. Lyrica er et reseptbelagt legemiddel, og som med alle reseptbelagte stoffet, er Lyrica ikke uten bivirkninger.

Angioødem

Angioødem symptomer inkluderer hevelse i munn, ansikt og nakke. Angioødem kan føre til livstruende situasjoner som fører respirasjonshemming og nød som krever akutt behandling.

Overfølsomhet

Noen pasienter som tar Lyrica har opplevd reaksjoner som inkluderer elveblest, blemmer på huden, rødhet i huden og tungpustethet.

Tilbaketrekking Beslag

Avbryt Lyrica gjøres gradvis for å minimalisere risikoen for å øke hyppigheten av anfall hos pasienter som har lidelser med anfall.

Suicidal atferd

Tar Lyrica kan øke risikoen for suicidal atferd eller tanker hos noen pasienter. Pasienter som behandles med alle AED bør overvåkes nøye for å øke depresjon eller uvanlig oppførsel eller humørsvingninger.

Vektøkning

Lyrica kan føre til vektøkning hos noen pasienter, knyttet til dosering og varighet av behandling med Lyrica. Vektøkning mens man tar Lyrica i kliniske forsøk ble notert til å være på 7 til 9 prosent av pasientens grunnvekt.

Svimmelhet

Svimmelhet og søvnighet kan være forårsaket ved å ta Lyrica og kan svekke pasientens evne til å utføre daglige oppgaver som å betjene maskiner eller kjører.