Digidexo.com

Den gjennomsnittlige kostnaden for et opphold i NICU

Den gjennomsnittlige kostnaden for et opphold i NICU


Når barn blir født for tidlig, har vanskelige fødsler eller har alvorlige helseproblemer, de noen ganger blir innlagt på neonatal intensivavdeling, eller NICU. Denne spesial sykehusavdeling har høy sikkerhetstiltak og unike utstyr og verktøy designet for spedbarn. Mens de fleste foreldre har nok å bekymre seg om deres babyer er syke, kan de bli oversvømt av dyre regninger fra opplevelsen.

Gjennomsnittlig daglig Cost

Den totale kostnaden for en baby opphold i NICU er vanligvis bestemt av sin lengde på oppholdet der. Hver baby tilbringer forskjellige mengder tid i NICU, avhengig av grunner til å være der i første omgang. For eksempel premature babyer født før uke 37 ofte tilbringe en måned eller mer i NICU, rett og slett fordi vitale organer, som lunger, ikke er fullt utviklet, og de trenger å være koblet til respirator heltid. Ifølge en 2010 artikkel i "Managed Care Magazine," den gjennomsnittlige kostnaden for spedbarn i NICU er rundt $ 3000 per dag. Dette gjennomsnittet inkluderer ikke operasjoner eller helikoptertransporter.

Gjennomsnittlig liggetid

Rundt 30 til 35 prosent av NICU babyer er i disse spesialenhetene for færre enn fire dager. Noen av de vanligste årsakene til disse opphold er vanskelige arbeid som forårsaket noen form for alvorlig midlertidig helseproblem, som svelger den mekonium under fødselen. Disse opphold vanligvis koster mellom $ 12.000 og $ 20 000, avhengig av alvorlighetsgraden av helse problemet og antall dager i NICU. Det er de barn som er født svært tidlig som vanligvis rack opp de dyreste regninger. Ifølge "Managed Care," 65-70 prosent av NICU spedbarn bo i spesialenheten for et gjennomsnitt på 20 dager. Disse opphold koster mellom $ 40.000 og $ 80 000 med en kommersiell helseforsikring plan. Ifølge en 2008 artikkel i "Bloomberg Businessweek," et prematurt barn født i uke 28 hadde en NICU opphold for to måneder som koster $ 400 000, ikke inkludert operasjoner.

Andre kostnadsfaktorer

Graden av nødvendig omsorg bidrar til den høye prisen for NICU forblir. For eksempel, de fleste NICU babyer trenger hjelp av mange livreddende verktøy og utstyr. Inkubatorer som holder babyer varm og vifter er svært vanlig i NICU. Babyer er generelt hektet opp til rundt-the-clock skjermer som måler blodtrykk, hjerterytme priser og blod-oksygen priser. De må også ha IVs som gir dem nødvendige medisiner, samt ernæringsmessige behov, som de fleste ikke kan amme eller ta en flaske som normalt.

Helseforsikring dekning

Kostnaden for en dyr NICU opphold er vanligvis dekket av helseforsikring planer. NICU forblir fire dager eller mindre er ofte delvis dekket under mors forsikring. De fleste mennesker møtes sine årlige egenandeler raskt med NICU opphold og bare trenger å betale hva deres egenandel cap er. Foreldre som ikke har helseforsikring kan være i stand til å få NICU kostnader dekket av Medicaid.