Digidexo.com

Hvordan flytte fra Medicare Advantage til Original Medicare

Medicare Advantage planer er helse vedlikehold organisasjoner (HMOs), foretrukket leverandør organisasjoner (ppos) eller private Fee-for-service planer (PFFSs). Disse planene inkluderer vanligvis resept dekning. Du kan melde deg på Medicare Advantage planer under den årlige innmelding periode hvert år (november 15 til desember 31 i 2010, 15 oktober til 7 desember i 2011). Hvis du ombestemmer deg, kan du bytte til en annen Medicare Advantage plan hvis det er fortsatt under den årlige måleperioden, eller du kan bytte tilbake til opprinnelige Medicare. Du kan flytte tilbake til opprinnelige Medicare fra 1 januar til 14 februar eller under den årlige måleperioden. Du kan også melde deg på eller disenroll fra en Medicare Advantage plan i løpet av den første måleperioden, som er de tre månedene før og etter din Medicare startdato.

Bruksanvisning

Bekreft at det er i dag en av de innmelding perioder som du kan endre fra en Medicare Advantage plan til opprinnelige Medicare.

Ring din Medicare Advantage plan og si at du ønsker å flytte tilbake til opprinnelige Medicare. Vær sikker på å merke seg navnet på den personen du snakker med, og at planen vil sende deg en skriftlig bekreftelse. Alternativt kan du også ringe Medicare direkte på 1-800-Medicare.

Bestem om du skal melde deg på et Medicare supplerende plan, også kjent som en Medigap. Disse planene er forskjellig fra Medicare Advantage planer i som er de sekundært til Medicare og ikke har en leverandør nettverk. Planene dekker co-betaler og egenandeler igjen av opprinnelige Medicare. Medigap planer er standardisert av den føderale regjeringen, og er lett å sammenligne fra ett selskap til et annet. En plan A med ett selskap vil dekke de samme tingene som en plan A med et annet selskap; den eneste forskjellen er i pris og kvaliteten på selskapet. Du kan også bare ha opprinnelige Medicare som din helse dekning. Medicare plan finder på https://www.medicare.gov/find-a-plan/questions/home.aspx viser planer tilgjengelig i ditt område.

Bestem hvilken del D resept plan for å melde deg på. Din resept dekning ble pakket inn i din Medicare Advantage plan, men med opprinnelige Medicare, kan du kjøpe din resept dekning separat gjennom en del D plan. Disse planene er solgt av private selskaper, og co-betaler, egenandeler og formularies variere. Medicare plan finder gir også informasjon om reseptbelagte planer.

Tips og advarsler

  • Ring din State Health Insurance Assistance Program for å få hjelp med eventuelle Medicare problemer.
  • En Medicare supplerende politikk mens de fortsatt dekket av Medicare Advantage plan starter ikke. Det vil ikke gi noen ytterligere dekning til du er på opprinnelige Medicare.