Digidexo.com

Hvordan identifisere tidlige tegn på graviditetEn graviditetstest tatt etter forventet dato for en savnet periode etterfulgt av en diagnose fra legen din er den beste måten å bekrefte en graviditet. Men, i løpet av de første dagene og ukene etter unnfangelsen en kvinne kroppen går gjennom mange endringer for å gjøre plass til en baby. Ta hensyn til kroppen din og gjenkjenne tidlige tegn og symptomer på graviditet.

Bruksanvisning

•  Se etter tegn på tretthet. Tidlig i svangerskapet en kvinnes kropp produserer mer progesteron mens hennes blodtrykk og blodsukker fall. Denne kombinasjonen fører til generell tretthet og utmattelse.

Følg nesen. Hormonelle endringer tidlig i svangerskapet fører til en sterkere luktesans. Visse lukter kan forårsake kvalme eller mat motforestillinger.

Ta din kroppstemperatur. En kvinnes basal kroppstemperatur stiger på hennes eggløsning dato og senker på den første dagen av mensen. En høyere basal kroppstemperatur etter din forventede startdatoen er et tidlig tegn på graviditet.

Sjekk for implantering blødning omtrent ti dager tidligere unnfangelsen når egget fester seg til en kvinnes livmor. Du kan se lys spotting for en dag eller to.

Kjenn dine bryster. Tidlig graviditet hormon endringer føre til at brystene til å bli fyldigere, øm og selv øm å ta på.

Vær oppmerksom på hyppig hodepine. Milde men hyppig hodepine er utløst av endringer i en kvinnes hormonnivået i de tidlige stadier av svangerskapet.

Hold ekstra fiber hendig. De pesky graviditet hormoner også bringe på forstoppelse.

Tips og advarsler

  • Ta en graviditetstest hjemme og ta kontakt med legen din, basert på resultatene.
  • Unngå å ta aspirin hvis du har hodepine, og viser tegn til graviditet.