Digidexo.com

Naturlige måter å lindre angst

Angst og angstlidelser pest millioner av amerikanere, og kan skape kaos på din livskvalitet. I ekstreme tilfeller kan leger foreskrive medisiner for angst, og en god terapeut kan bidra til å løse noen av de viktigste emosjonelle problemene rundt tilstanden. Du kan også bruke naturlig rettsmidler for din tilstand som - i følge med senket stress og teknikker som yoga - kan redusere alvorlighetsgraden av angstanfall. Alltid fortelle legen din at du er ved hjelp av naturlige angst rettsmidler; de kan påvirke medisinene han foreskriver for deg.

Passion Flower

Pasjonsblomst har blitt brukt til å redusere stress og spenninger i generasjoner. Den inneholder ingredienser som chrysin, Orientin og vitexin, som fremmer muskelavslapning og følelsesmessig ro. Det kan tas oralt - flere hundre milligram er vanligvis tilstrekkelig - og regnes som svært trygt. Fordi det kan forårsake søvnighet, bør du ikke ta den med mer potente søvn hjelpemidler, og unngå kjøring eller bruker et tungt maskineri mens under sin innflytelse. Leger anbefaler ikke å ta det hvis du er gravid eller er i ferd med å gjennomgå en operasjon.

Valerian

Vendelrot ekstrakt anvendes for å kurere søvnløshet og liknende søvnforstyrrelser. Det gjør det effektivt i adressering angst også, siden det bidrar til en samlet beroligende av din følelsesmessige tilstand. Det har en tendens til å arbeide raskt - i løpet av en halv time eller så - og selges som et kosttilskudd, som betyr at du kan finne det i noen helsekostbutikk. Forskere er usikre nøyaktig hvordan det fungerer, selv om de mener det øker nivået av et signalstoff som heter gamma-aminosmørsyre (GABA) i hjernen. Studier av dens effektivitet ikke gir entydige svar, men bivirkningene er svært sjeldne.

Havre

Havre har blitt brukt til en rekke ulike helseproblemer gjennom årene. De kan brukes lokalt for å lindre hudsykdommer og reduserer betennelse, eller spist for å hjelpe heve den generelle stemningen. De inneholder store mengder av B-vitaminer, som bidrar til å opprettholde det sentrale nervesystemet. Det betyr at stress og angst har en tendens til å minske med massevis av vitamin B i kostholdet ditt. Best av alle, havre er meget lett å finne og kan brukes i en rekke av enkle måltider. Har tenkt på en skål med havregryn hver morgen til frokost, eller lage pannekaker med havre som en sentral ingrediens. Du kan også ha dem som en snack i en granola bar eller som del av en frukt smoothie blanding.