Digidexo.com

Under Eye Mørk Circle Behandlinger

Mørke ringer under øynene kan være vanskelig å skjule. I motsetning til blemmer, som vanligvis er noen nyanse av rødt, under øyne sirkler er vanligvis en mørk blå eller svart farge. Mørket av disse sirklene kan bli redusert med bruk av makeup. Det er også flere behandlinger som kan være ganske effektive. Men det er ingen over natten botemidler. Resultatene kan ta noen dager til noen uker å bli merkbar.

Kjølevann

Agurk skiver over øynene har blitt brukt i en årrekke, og fortsette å være en populær hjemme bøte for trette øyne. I tillegg til å redusere hevelser, når agurkskiver er plassert direkte på den mørke sirkler i minst fem minutter per dag, kan dette bidra til å lette huden rundt øynene. Potetskiver i stedet for agurker kan brukes. En kald kompress som en vaskeklut eller håndkle som er lagt over øynene i flere minutter, kan ha samme effekt.

Kremer

Under Eye kremer for behandling av mørke ringer kan kjøpes over-the-counter. Lese listen over ingredienser kan bidra til å begrense antall valg. Kremer med naturlige ingredienser som vitamin K, vitamin E og kamille har flere effekter. Vitamin K og vitamin E mykgjøre huden og hindrer svelling. Kamille har en anti-inflammatorisk kvalitet. Peptider og retinol øke produksjonen av kollagen som bidrar til å fortykke huden, slik at sirklene mindre synlig.

Hydration

Huden rundt øynene er spesielt delikat. Siden det er meget tynt, er det også mer gjennomsiktig. For tykkere, sunnere hud er det viktig å holde seg hydrert. Å drikke seks til åtte glass vann hver dag og begrense alkoholinntaket hjelp for å unngå dehydrering, som kan gjøre huden tørr.

Soleksponering

Soleksponering bidrar til tørr hud. Det øker også produksjonen av melanin som kan gjøre under øynene sirkler mørkere. Derfor beskytter huden under øynene ved å bruke solkrem spesielt laget for søknad til ansikt. Ansikts solkrem er mindre harde på huden enn vanlig solkrem.

Concealer

Under øyet sirkler kan dekkes med sminke hvis brukt på riktig måte. Først gjelder under øynene krem ​​for å holde huden fuktig. Et par klatter av concealer rundt øynene kan brukes når kremen tørker. Concealer bør være en nyanse lysere enn foundation og har en gulaktig fargetone for å motvirke de blålige / gråsort sirkler. Bruke mascara på lokket av den øvre øye eneste (og ikke nedre øyelokk) bidrar også til å trekke oppmerksomhet fra de mørke sirkler.

Misforståelse

Mørke ringer under øynene er ofte forbundet med mangel på søvn, tretthet, stress eller depresjon. Selv om disse forholdene kan forverre utseendet sirkler, har de ikke føre dem. Årsaken er faktisk svikt i blodkar kalt kapillærer for å filtrere alle blodceller i øyeområdet. Ufiltrerte blodceller mangler hemoglobin, stoffet som gir blodårene deres rødlig farge, og slå blålig svart.