Digidexo.com

Hvordan lage kandiserte Ginger for en urolig mage

Ingefær har lenge vært brukt som et middel for mageproblemer. Imidlertid vil mange mennesker heller lider enn modige smaken av en teskje ingefær i et glass vann. Kandiserte ingefær, er imidlertid mye mer velsmakende og like effektive. Mens denne oppskriften for å lage kandisert ingefær for en urolig mage er ganske tidkrevende (det tar fire dager å lage, og fem dager før den er klar), vil du finne at det er vel anvendt tid.

Bruksanvisning

Hvordan lage kandiserte Ginger for en urolig mage

Dag 1: Skjær ingefær i 1/2-tommers firkanter; legg i kjele og tilsett nok vann til å dekke. Dekk kasserollen og føre til en langsom koke. Reduser varmen og la det småkoke til ingefær er gaffel anbudet. Ta gryten av varmen. Sett på dekslet og lar stå ved romtemperatur over natten.

Dag 2: Tilsett 3 ss vann til kjele og gi ingefær til å koke igjen. Reduser varmen og la det småkoke i 15 minutter. Skrell og skjær 1/2 sitron eller appelsin. Legg til ingefær sammen med en kopp lys sirup. Småkoke uten lokk i 15 minutter, rør av og til. Fjern fra varmen, dekk til og la stå i romtemperatur over natten.

Dag 3: Nok en gang, tilsett 3 ss vann og bringe ingefær blandingen til en byll. Legg 1/2 kopp sukker og la blandingen for å gå tilbake til en byll. Reduser varmen og la det småkoke uten lokk i 30 minutter. Rør inn resten av sukkeret og gå tilbake til en byll. Fjern fra varmen, dekk til og la stå i romtemperatur over natten.

Dag 4: Tilsett 3 ss vann og bringe blandingen til en byll en siste gang. Kok til ingefær er gjennomskinnelig og sirup er ikke lenger rennende. (The sirup blandingen vil være svært tung og tykk når scoret enkelt ut av kasserollen.) Ta av ingefær fra sirup og legg på en rist til tørk. (Place voks papir under stativet.) Ingefær må ligge til tørk over natten. Du vet det er klart når det er tørt, men fortsatt klebrig å ta på. Støv med melis og oppbevar i en glasskrukke med lokk. Bruk for mageproblemer etter behov eller etter måltider.

Tips og advarsler

  • Ikke kast sirup etter fjerning av ingefær. Den kan brukes til å bosette mageproblemer, også. Du kan også bruke sirup på pannekaker eller vafler.
  • Kandisert ingefær vil holde på ubestemt tid.
  • Ikke bruk ingefær hvis du har høyt blodtrykk og / eller er på blodfortynnende.
  • Unngå ingefær hvis du har magesår.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer om bruk av ingefær, ta kontakt med din lege eller en sertifisert herbalist.