Digidexo.com

Gaia Urter for Mental Årvåkenhet

Gaia Urter 'produkter er organisk skapt og dyrket på en gård i landlige Brevard, North Carolina. Gaia er kosttilskudd for mental årvåkenhet er laget av 100% alle naturlige basen planter. Fordi det er flere aspekter som bidrar til mental årvåkenhet, Gaia Urter skaper forskjellige urter som bistår med hjernens funksjon og opprettholde levende mental helse.

Gaia Mental Årvåkenhet

Gaia Herb er mental årvåkenhet tabletter er laget med en kombinasjon av plantebaserte antioksidanter gotu kola og rosmarin. Denne kombinasjonen hjelper kognitive hjernefunksjoner som involverer nok minne, fokusert konsentrasjon og klarere tankeprosesser. Blodkar som er ansvarlige for å levere blod til hjernen blir også forsterket av denne urten kombinasjonen, noe som resulterer i en generell forbedring i hjernens funksjon.

Gotu kola

Den gotu kola urt er opprettet fra den gotu kola roten og plante blad. Roten inneholder viktige partikler som forbedrer nervesystemet samtidig forbedre mental årvåkenhet og minne evner. Gotu kola hjelper også kroppen håndtere mindre påkjenninger. For mange århundrer, asiater og indianere har brukt gotu kola å forbedre hår, hud og negler. Denne urten er også kjent for å reparere og restaurere bindevev funksjon, herunder at av hud og hodebunn. Gotu kola oppfordrer også styrking av blod fartøy vegger for å bedre blodsirkulasjonen.

Antioxidant Supreme

Gaia Urter 'Antioxidant Supreme er avledet fra 100% naturlig hagtorn bær, blåbær og grønn te. Den kommer i kapselform og regnes som en samlet antioksidant for å opprettholde god cellular funksjon og redusere skader fra frie radikaler. Denne urten indirekte bistår i mental funksjon og årvåkenhet fordi når kroppen er frisk, kan sinnet arbeide mer effektivt. Urtene som direkte påvirker hjernens funksjon ville ikke fungere så godt hvis personen tar dem ble alvorlig oppbrukt i andre næringsstoffer eller mangler andre komponenter som er nødvendige for generelt god helse. I kombinasjon med en av de ovennevnte urter, kan Antioxidant Supreme bistå i enda mer ivrig årvåkenhet og mental klarhet.

Oppmerksomhet Daglig Herbal Drops

Gaia barnas oppmerksomhet Daily Herbal Drops er beregnet for barn i alderen ett til 13. Disse flytende muntlig drops fremme sunt nervesystem og bindevev funksjon. De har en beroligende effekt som legger seg mild nervøsitet, irritabilitet, excitement, uro og følsomhet. Når kroppens funksjoner er i orden, kan sinnet fokusere bedre å konsentrere seg og ta vare på informasjon. Alle Gaia produkter er det alkoholfritt, men Attention Daglig Herbal Drops har en avslappende effekt som hjelper barn å tenke mer klart fordi de er mer rolig og avgjort på grunn av nevrologiske balanse dette produktet gir.