Digidexo.com

Hvordan reversere effekten av Carpal Tunnel

Carpal tunnel syndrom er en nerve lidelse som er forårsaket av repetitive hånden eller håndleddet bevegelser eller skader. Sener og leddbånd i håndledd stretch og svelle, forårsaker press på nerver som strekker seg i hendene og fingrene. Carpal tunnel syndrom påvirker både menn og kvinner, men er oftest funnet hos kvinner i alderen 30 og 60. Mens symptomer kan forbedre med behandling, er det best å ta en forebyggende tilnærming som kan bidra til å redusere og til og med reversere effekten av denne smertefulle tilstanden. Lære å reversere effektene av carpal tunnel syndrom er målet for mange enkeltpersoner som lider av tilstanden.

Bruksanvisning

•  Ta pauser fra å skrive, keyboarding og andre oppgaver som krever gjentatte hånd- og fingerbevegelser minst en gang i timen for å redusere prikking eller nummenhet i fingre og håndledd forårsaket av stress og belastning på håndleddet felles.

Vær oppmerksom på symptomer som tidlig morgenstivhet eller prikking i fingre og håndledd om natten. For å bidra til å lindre stivhet, komplett håndleddet rotasjonsøvelser som holder håndleddet felles løs og væske. For de som lider av leddgikt eller andre forhold som påvirker leddene, varme eller kalde omslag plassert på det berørte området ofte bidra til å redusere smerte og hevelse.

Strekk fingre og håndledd ofte for å bidra til å reversere effektene av carpal tunnel syndrom. Slike stretching kan utføres hvor som helst og innebærer kun å spre fingrene fra hverandre eller knuger hånden til en knyttneve flere ganger i løpet av dagen.

Se hvordan du gripende din datamus. Mange enkeltpersoner grep musen for hardt. For å hindre carpal tunnel syndrom, bruker hele armen for å flytte musen, og ikke bare håndleddet eller fingre.

Ta en titt på din smykker eller se iført vaner. Du bære stramme klokker eller en masse smykker som kan hemme sirkulasjon i håndleddet gjør? Unngå iført trange mansjetter, smykker og klokker for å hindre tilstrekkelig blodgjennomstrømning og inneklemte nerver som forårsaker prikking og nummenhet.

Hint

  • Mange enkeltpersoner ta forebygging enda et steg videre og bruke håndleddet støtter for oppgaver som inkluderer cashiering, fabrikk montering, tannarbeid og vaskejobber. Ta aspirin eller ibuprofen kan bidra til å redusere hevelse og betennelse som forårsaker prikking eller nummenhet i hender og fingre.