Digidexo.com

Hvordan bruke Aloe Vera til behandling av revmatoid artritt

Hvordan bruke Aloe Vera til behandling av revmatoid artritt


Revmatoid artritt er en potensielt ødeleggende kronisk sykdom som kjennetegnes av leddsmerter og betennelser. Lider ofte mister mye av sin mobilitet og ofte blir ufør. Mens det er ennå ikke en kur for revmatoid artritt, det er medisiner, holistisk rettsmidler og andre måter å behandle tilstanden og redusere symptomene.

Bruksanvisning

F

•  Se en revmatolog for en definitiv diagnose. Leger bruker flere blodprøver for å diagnostisere revmatoid artritt.

Påfør aloe vera gel topically å hovne og vonde ledd. Aloe vera gel kan gi umiddelbar felles mobilitet og noen smertelindring for noen på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper.

Unn revmatoid artritt naturlig med aloe vera kapsler. Vanligvis tas med et fullt glass vann 2 til 3 ganger om dagen, har aloe vera naturlige anti-inflammatoriske egenskaper som også kan hjelpe med hevelse fra innsiden.

Bruk aloe vera juice til pels magen og helbrede mageslimhinnen. Inntak av store mengder av NSAID over tid kan føre til problemer i hele mage-tarmkanalen. Ved å drikke aloe vera juice regelmessig, kan du bidra til å forhindre disse bivirkningene, mens du mottar den anti-inflammatorisk fordeler også.

Endre ditt kosthold for å hjelpe behandle revmatoid artritt. De fleste lider har matallergier til hvete, mais, de fleste meieriprodukter, kjøtt, cruciferous grønnsaker og en rekke andre matvarer som er skatteimmunsystemet. Unngå disse mat og spise hele korn, grønnsaker, frukt og nøtter hjelper ved å styrke immunforsvaret.

Tips og advarsler

  • Nærmer revmatoid artritt fra flere retninger. Jo mer utfyllende behandlinger du bruker, jo bedre sjanse har du for å holde sykdommen i sjakk og hindre alvorlig funksjonshemming.
  • Revmatoid artritt er forverret av stress. Unngå stressende situasjoner og får riktig mengde søvn er en viktig del av kampen mot sykdommen.
  • Konsultere legen din før behandling av revmatoid artritt ved å bruke kosttilskudd eller naturmidler. Selv naturlige stoffer kan føre til legemiddelinteraksjoner, og det er viktig at legen din er fullt klar over alle de behandlinger du tar.
  • Tar aloe vera internt kan forårsake en rekke bivirkninger, inkludert diaré, spesielt hvis det er tatt overdrevet.