Digidexo.com

Rollen til Fiber & Thyroid Disease

Skjoldbrusk pasienter må være ekstra forsiktig med å spise et riktig kosthold med mye fiber. Fiber hjelper skjoldbrusk pasienter regulere deres system og holde vekten nede.

Fordøyelse

Fiber er viktig for at du skal til å fordøye maten, som vil hjelpe deg å få mest mulig ut av vekttap-innsats hvis du har hypotyreose.

Blood Sugar

Hvis du har en skjoldbrusk ubalanse, er fiber spesielt viktig når du spiser karbohydrater. Fiber hjelper kroppen å normalisere blodsukkeret og modulere sin respons på insulin.

Glykemisk indeks

Fiber bidrar til lavere glykemisk indeks av mat du spiser. Å spise en lav-glykemisk diett er effektiv for hypothyroid pasienter eller pasienter med hypertyreose som har problemer med å miste vekt etter begynner medisinering.

Anbefalinger

Ifølge Mary J. Shomon i hennes bok "Living Well med Graves 'sykdom og Hypertyreose," menn opp til 50 år bør spise 38 gram fiber om dagen, og kvinner opp til 50 år bør spise 21 gram. Menn over 50 krever 30 gram, og kvinner over 50 trenger 21 gram.

Medisinering

Fiber tatt med kalsiumkarbonat kan påvirke absorpsjonen av skjoldbruskkjertel hormon. Ha thyroid retested 6-8 uker etter en høy-fiber diett for å se om du trenger en dose endring av skjoldbruskkjertelhormon.