Digidexo.com

Rx Assistance Program

Rx Assistance Program


Ifølge US Census Bureau, har 15,1 prosent av amerikanerne ikke har helseforsikring. Som et resultat, mange synes det er vanskelig eller umulig å ha råd til sine reseptbelagte medisiner. Flere farmasøytiske selskaper gir resept bistand til personer i nød uten kostnader for dem. Reseptbelagte assistanse programmer bruker Federal Fattigdom Retningslinjer for å bestemme valgbarhet. Som i 2009, er den nåværende føderale fattigdomsgrensen for en familie på fire $ 22,050.

Partnerskap for Prescription Assistance

Partnerskap for Prescription Assistance (PPA) er et partnerskap av farmasøytiske forskning selskaper og helseforeninger inkludert Lupus Foundation of America, American Cancer Society og AIDS Institute. PPA arbeider med over 475 reseptbelagte assistanse programmer. I tillegg til å koble pasienter med tilgang til reseptbelagte medisiner, bistår PPA også pasienter i å få tilgang Medicare og Medicaid, co-pay assistanse programmer og finne gratis eller rimelige helsestasjoner i sitt område.

RxAssist

RxAssist er en 501 (c) (3) non-profit byrå drives av frivillige i helsesektoren gjennom Brown University i Rhode Island med stipend støtte fra Robert Wood Johnson Foundation. RxAssist opprettholder en omfattende database av reseptbelagte assistanse programmer sponset av farmasøytiske selskaper. Pasienter kan søke i RxAssist nettsted for å finne lave eller ingen kostnader reseptbelagte assistanse programmer og medisinske klinikker. RxAssist gir også faktaark og informasjon til pasienter for å hjelpe dem i å få tilgang medisiner.

NeedyMeds

NeedyMeds er en 501 (c) (3) nonprofit byrå som ligger i Gloucester, Massachusetts. NeedyMeds gir online tilgang til reseptbelagte assistanse programmer. NeedyMeds gir også informasjon og støtte i å få tilgang til offentlige helsetilbudet og finne gratis eller rimelige helsestasjoner i sitt område. NeedyMeds opprettholder også en høyttaler byrå som gir webinarer og høyttalere på stedet som vil snakke om de helsemessige konsekvensene av å være uforsikret, hvilke typer hjelp tilgjengelig og hvordan du best kan finne hjelp på NeedyMeds hjemmeside.

Tilgang Reseptbelagte Assistance Program

Pasienter som søker om hjelp fra reseptbelagte assistanse programmer må være forberedt på å sende inn regnskap, herunder lønn stubber og selvangivelse, sammen med nåværende reseptbelagte bestillinger. Partnerskap for Prescription Assistance og RxAssist har ansatte som er i stand til å svare på spørsmål og hjelpe til med å fylle ut de nødvendige søknader og bestemme hvilken dokumentasjon som kreves av hver resept hjelpeprogram.