Digidexo.com

Ulike metoder for kiropraktikk

Ulike metoder for kiropraktikk


Kiropraktikk er en ikke-invasiv terapeut teknikk som brukes til å skikkelig justere skjelettsystemet ved å manipulere ryggvirvler. Kiropraktikk terapeuter bruke hendene eller en justering verktøyet til å utføre spesifikke manipulasjoner av ryggsøylen. Ryggvirvlene som ikke er justert riktig vil sannsynligvis forstyrre nerve overføring og forårsake smerter i ryggen og andre deler av kroppen. Det finnes en rekke teknikker som kiropraktikk terapeuter benytter for å justere ryggraden og bringe en persons kropp i balanse.

Palmer Method

Daniel D. Palmer er grunnleggeren av kiropraktisk teori og hans metode for kiropraktisk behandling kalles "hole in one" eller HIO X-ray filmer er tatt av en pasients atlas (eller den første ryggvirvler på toppen av ryggraden) og målingene er gjort innenfor dette område av legemet med det formål å justere ryggraden i forskjellige retninger. Palmer antas at en perfekt tilpasning i den øvre cervikale region av halsen ville føre til alt annet for å være riktig innrettet. Palmer School of Chiropractic har den mest utbredte bruken av kiropraktor teknikker innenfor kiropraktikk medisin.

Graston Technique

David Graston utviklet Graston Technique, og det er for tiden et varemerke behandlingsmetode. TherapyCare Resources Inc. gir lisenser til kiropraktisk terapeuter til å utføre denne metoden, og for å bruke spesielle instrumenter. Denne teknikken behandler bløtvev skader ved hjelp av instrumenter som spesifikt oppdage og helbrede områder stiller bløtvev fibrose eller kronisk betennelse. Denne spesielle teknikken består av to treningskursmoduler som må fullføres av utøvere før de kan benytte denne metoden.

Extremity Manipulation

Extremity Manipulasjon og justering er en stil brukes til å gjenopprette mobilitet nerve forsyning til ledd og ekstremiteter som er negativt påvirker nervesystemet. Kiropraktikk terapeuter bruker ekstremitet manipulasjon for å mobilisere muskler og ledd som kan bidra til årsaken til muskel- og skjelettplager. Denne metoden oppfordrer også terapeuter til å bruke så mye kraft som mulig å flytte muskler og ledd.

Gonstead Chiropractic Technique

Oppfunnet av Dr. Clarence S. Gonstead i 1923, er Gonstead Chiropractic teknikk som brukes til å behandle feiljustert pigger og for å øke muskel og felles mobilitet. Terapeuter bruke ulike nivåer av trykk og ta opp alle områder av ryggraden lagt subluksasjon.