Digidexo.com

Juvenile leddgikt Fritid

Juvenile leddgikt Fritid


Juvenile leddgikt stjeler evnen til å bevege hender, føtter og kroppen lett og uten smerter. Juvenile leddgikt kan også stjele en barndom som blir plaget med smerter i stedet for gleden av å lære og vokse fysisk sterk. Mange aktiviteter er kontraindisert for en ung person med leddgikt. Det er imidlertid mange fritidsaktiviteter der ungdom med leddgikt kan delta som ikke bare er hyggelig, men også gunstig.

Høy Impact Sports Warning

Krasjet og smash av idretter som fotball, basketball, høydehopp og hekk legger enorm belastning på ledd, bein og muskler av de som allerede lider av juvenile leddgikt. Fortsatt høy effekt sportsaktiviteter bidra til forverring av ledd og forbindelser smerter og stivhet. Smerte fører til leddgikt lidende å trekke seg, noe som gjør fortsatt noen aktivitet, selv fritids seg, vanskelige. Men selv de med juvenil leddgikt trenger en viss aktivitet for å holde dem fra å miste mobilitet helt.

Svømming

Aktiviteter som fører til ytterligere skade på land for yngel med leddgikt kan ofte gjøres trygt i vannet. Pool Sport spilte bare for moro, uten stasjonen av konkurranse, kan bidra til å holde juvenile med leddgikt flytte uten mye smerte. Svømming er en positiv aktivitet som strekker seg og forhold uten den høye effekten som fører til ytterligere skade på leddene. Den spesielle fritidsaktivitet velges, avhenger av hvor i syklusen av sykdommen den unge personen er til enhver tid. Når er fakling sykdommen, bør aktiviteter fokuserer på langsomme bevegelser med mer stretch enn stress, noe som gjør svømming optimal. Når leddgikt ikke er fakling, juvenile leddgikt fritidsaktiviteter kan, med forsiktighet og nøye overvåking, økes i hastighet, støt og omfanget av bevegelse.

Condition

Når en ungdom lider smerte når aktiv, blir det lettere og lettere å eliminere alle former for stress, inkludert sosiale aktiviteter, sport og spill. Selv om noen aktiviteter er ikke lenger anbefales, er det viktig å opprettholde fleksibiliteten med fritidsaktiviteter som bidrar til redusere smerte. Veving, tegning og maling alle oppmuntre utvalg av bevegelse. Spillmaskiner som oppmuntrer til bevegelse uten high impact kan bidra til å redusere risikofaktor for osteoporose, mens hjerte-aktivitet forholdene musklene.

Gang

En annen fritidsaktivitet for de med juvenil artritt er gammeldags gang. Rusler rundt med venner på et kjøpesenter eller park kan være en hyggelig og produktiv fritidsaktivitet hvis tilstanden til juvenile med leddgikt gjør dette mye gåing gjennomførbart. Venner kan trenge påminnelser om å holde tempoet sakte nok slik at de ikke forårsaker sin venn med leddgikt stress fra å prøve å "holde tritt."

Sykling

Sykling er også en lav-effekt aktivitet, med mindre juvenile med leddgikt går opp og ned fjellet eller sykle som ikke passer størrelsen på rytteren. Sykling alene eller sammen med venner rundt i nabolaget eller park på et relativt flatt område kan hjelpe ben og armer holde betinget. Hvis dette er for mye til enhver tid, er en stasjonær sykkel et godt alternativ og en fritidsaktivitet som vilkår muskler samtidig opprettholde omfanget av bevegelse.