Digidexo.com

Hva kan du gjøre for et barns øreverk?

Øreverk er vanlig hos barn og de fleste vil ha øreverk forbundet med ørebetennelser etter når de nå tre år gammel, ifølge FamilyDoctor.org. Vanligvis ørebetennelser er kilden til øreverk, men ikke alle vil kreve behandling. Men behandle smerten i seg selv er noe alle foreldre vil ønske å gjøre for å holde barna sine komfortable.

Heat

Heat har en tendens til å lindre smerten forbundet med en ørebetennelse. Bruk en varmepute satt på lav eller middels og få barnet plassere hodet på puten. En varm vannflaske vil også fungere like godt, ifølge HealthSquare.com. Hvis barnet ditt ikke ser ut til å være alvorlig syk, kan barnelege foreslå å se på symptomer for et par dager før forskrivning antibiotika for å arbeide på infeksjonen.

Chewing Gum

Selv om det ikke er trygt for svært små barn, kan de gamle nok for tannkjøtt noen ganger få lindring fra øreverk ved å tygge den. Den tyggebevegelse og regelmessig svelge forbundet med tyggegummi kan lindre smerte og trykket forårsaket av oppsamling av væske bak trommehinnen i mange tilfeller, i henhold til National Institutes of Health.

Olive Oil

En hjemme bøte for øresmerter bruker dråper olivenolje i de berørte øret. Er noen ganger brukt olivenolje til å fjerne opphoping av ørevoks, og hvis indre øret trykket blir forårsaket av voks blokkering, kan dette bidra til å avhjelpe problemet. Hvis smerten resulterer fra infeksjon, vil oljen ikke forverre problemet og de beroligende virkninger av oljen fremdeles kunne lindre smerte.

OTC smertestillende

I tillegg til smertestillende metoder som er nevnt ovenfor, er bruk av over-the-counter medisinering trygt og effektivt for barn. Rusmidler som paracetamol og ibuprofen kan lykkes lindre smerte forbundet med ørebetennelser. Gi aldri barn eller tenåringer aspirin fordi det kan muligens føre til Reyes syndrom, som er en potensielt dødelig sykdom, ifølge WebMD.

Altitude Change

Den raske stigning eller fall fra en høyde til en annen, vanligvis i et fly under avgang eller landing, kan forårsake betydelig øresmerter. Barn er ikke så ofte forstår hva som skjer, noe som gjør dette vanlig forekomst enda mer traumatisk. Oppfordre barna til å svelge eller tilby dem tyggis å tygge da dette kan ofte føre til ørene til "pop" og avlaste trykket-indusert smerte. For babyer som ser ut til å lide under en endring i høyde, prøv å få dem til å suge på en flaske da dette vil bidra til å oppnå den samme "pop" av ørene og umiddelbar lindring.