Digidexo.com

Hvordan hjelpe engstelige barn gjenvinne kontroll over sine følelser

Angst er en naturlig og vanlig menneskelige følelser, preget av økt hjertefrekvens pustevansker og bryst og mage. Angst hos barn, men kan ved preget av en rekke symptomer som kan tålmodighetsprøve av de mest hellige av foreldre: temperamentet raserianfall, selv lemlestelse, nektet å fullføre skoleoppgaver, eller forlater foreldrenes side. Det er ting du kan gjøre, selvfølgelig, for å hjelpe barn være mindre reaktiv og mer kommandoen over hvordan de føler i.

Hvordan hjelpe engstelige barn gjenvinne kontroll over sine følelser

Opprett flanell-grafer av hendelsene i de dagen ennå ikke kommet med barnet ditt. Skjær ut små bilder av forskjellig fargede filt av dagens aktiviteter. For eksempel "mamma plukke meg opp på skolen" eller "meg å svare riktig på et spørsmål i klassen." Barnet kan mentalt forutse hendelsen og diskutere den med deg, og deretter plassere den på et stykke større filt og deretter takle neste dags arrangement. På denne måten, når deres mor gjør plukke dem opp fra skolen, de ser disse hendelsene som planlagte aktiviteter kommer til å realiseres.

Distrahere barnet når en nedsmelting er overhengende ved å gjøre barnet bruke et annet område av hjernen. Under et temperament tantrum et barn er sentrert i en svært emosjonelle delen av sinnet. Shift barnets fokus ved å spørre om de er dehydrert og trenger et glass vann, føler sin panne og erklære at de er for tørst. Eller spør om de kan høre en katt mjauende i bakgrunnen, eller om de kan hjelpe deg med å finne nøklene. Når barnet har hatt tid til å skille seg fra en slik følelsesmessig plass, bør de være i stand til å diskutere årsakene senere med deg.

Pust dypt og vise barna hvordan de skal gjøre dette, også. Demonstrere hvor korte, grunne åndedrag kan provosere angst og skjelving. Demonstrere hvordan å fylle magen med luft, og hvordan du puster ut all den frykt og de nervøse følelser ut. Oppfordre barna til å gjøre dette flere ganger om dagen. En klokke med en alarm som går av hver time kan være bra for eldre barn som en klar påminnelse om at flere ganger hver dag de trenger for å stoppe alt og puste.