Digidexo.com

Hvordan vite om din smårolling har hørselsproblemer

Identifisere om barnet ditt har et hørselsproblem kan være en litt vanskelig prosedyre. Som alltid, er det best å møte med familien din lege for å bekrefte eventuelle mistanker du måtte ha. Men er det noen måter å teste din pjokk å se om hun har en vanskelig tid høring før hun tar hørselstest hos legen, s kontor. Vurderer ditt barns hørsel vil tillate deg å formidle viktig informasjon til legen din før hun begynner å vurdere eventuelle problemer.

Hvordan vite om din smårolling har hørselsproblemer

Sammenlign din pjokk taleferdigheter til andre barn på samme alder. Lære å snakke kommer ganske naturlig for de fleste barn, men for de som ikke kan høre, eller har en vanskelig tid hørsel, lære å snakke kan komme veldig sakte. Ifølge Kidshealth.org, bør barnet være i stand til å etterligne små ord (som mamma eller pappa) etter 12 måneder.

To Watch for å se om din pjokk reagerer på høye lyder eller merkelige lyder. Mange barn, inkludert spedbarn og småbarn, blir skremt av høye lyder og vise den i ansiktet og med kroppen sin.

Test for å se om barnet ditt hører mykere lyder. For å gjøre dette, ring din pjokk navn stille flere ganger for å se om hun reagerer. Gjøre det fra begge sider av hodet hennes for å få et bedre inntrykk av hvilket øre kan bli sterkere.

Observer barnet ditt for å se om hun kan gjøre enkle oppgaver som forventes fra småbarn. For eksempel kan de fleste småbarn lytte til historier eller sanger uten mye distraksjon, følger enkle verbale kommandoer, verbalt identifisere felles elementer, lyder gjenta at andre gjør og peker på navngitte objekter. Hvis barnet ditt har problemer med disse oppgavene, kan han ikke være å høre ordentlig.

Planlegg en hørselstest med familien din lege eller audiograf hvis du mistenker at din pjokk har hørselsproblemer. Legen kan riktig vurdere barnet og tilby din behandling eller råd om hva du skal gjøre videre.