Digidexo.com

Immune Styrking Vitaminer og Lyme sykdom

Immune Styrking Vitaminer og Lyme sykdom


Lyme sykdom er forårsaket av bitt av en flått. De første symptomene kan virke som en influensa, eller det kan være hevelse på bittstedet. Kryssene er gjennomført av hjort og befolke New England, men sykdommen er funnet rundt om i verden, inkludert Europa og Asia. Behandling med antibiotika er vanligvis kurativ, men bruk av immun øke vitaminer kan øke hastigheten utvinning og bidra til å redusere symptomer.

Immun forsterke Vitaminer

Mange vitaminer har vist seg å øke immunitet og bidra til å kurere sykdom. Vitamin C, vitamin D, B12, og glutation har alle vist seg å hjelpe lider av Lyme-sykdom.

Vitamin C

Ifølge Gary Null, er vitamin C en "rart arbeidstaker." Dens viktigste funksjon er å avverge fremmede celler og eliminere giftstoffer i kroppen. Vitamin C er en komponent i de fleste celler i kroppen, inkludert blod, hud og nervesystemet. Det bidrar til å helbrede Lyme sykdom ved å styrke nervesystemet og hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer.

Vitamin B12

Ifølge Dr. Ken Singleton, mange Lyme sykdom pasientene har en vitamin B12 mangel. Vitamin B12 er ikke lett å absorbere og må tas under tungen eller ved injeksjon. Han anbefaler methylcobalamin eller oxycobalamin forberedelser enn cyanokobalamin. Dosering for sublingual B12 er 1000 til 2000 mgs per dag og injeksjonsdose er 1000 mgs uken.

Vitamin B6

Dr. Singleton også foreslått å tilsette vitamin B6 i doser på 50 og 100 mg per dag. Også kalt pyridoksin, er vitamin B6 del av mange metabolske prosesser i kroppen og legge den til kosthold hjelper hastighet helbredelse for Lyme sykdom pasienter. Testen av vitamin B6-mangel er en blodprøve som ser for forhøyet homocystein.

Diet

Ifølge naturlig helse ekspert Dr. Merola, kosthold er den beste måten å legge immun støtte vitaminer til kosthold. Han foreslår å legge propolis fra bier, grønn te, hvitløk og lakris å bidra til å styrke immunforsvaret.

Advarsel

Konsultere med en medisinsk ekspert hvis du tror du har symptomer på Lyme sykdom.