Digidexo.com

Nyrearterie Symptomer

Nyrene spiller en viktig rolle i vårt daglige helse, og noe som fører til problemer med riktig funksjon av nyrene vil dukke opp i en slags fysiske symptomer. Hver gang du føler de fysiske symptomer på nyrearterien skade, bør du komme til en lege umiddelbart.

Identifikasjon

Nyrearteriene er de arterier som gren direkte fra aorta av hjertet til fører blod til nyrene, slik at den kan behandles av nyrene til å brukes i andre deler av kroppen.
Nyrearteriestenose er en tilstand som er forårsaket av innsnevring av nyrearteriene som begrenser blodtilførselen til nyrene. Nyrene er normalt ansvarlig for å behandle opp til en halv liter blod hvert minutt, og når denne blodstrømmen er oppbrukt da nyrene begynner å svikte.

Effekter

Høyt blodtrykk er en vanlig og avslørende tegn på nyrearteriestenose. Hvis høyt blodtrykk ikke forsvinner, selv mens du blir behandlet, da dette kan være et tegn på nyrearteriestenose.
Hypertensjon som utvikler uventet før fylte 30, eller utover fylte 50, regnes som et symptom på nyrearteriestenose også. Dette er forutsatt at noen av de vanligste årsakene til hypertensjon som fedme, alkoholforbruk og røyking er ikke på jobb.

Betraktninger

En oppbevaring i væsker, eller en merkbar endring i urin, er også indikasjoner på nyrearteriestenose.
En oppblåsthet av hender, føtter, ben eller ansikt er en indikasjon på at væsken blir beholdt, og kan være et resultat av nyrearteriestenose.
Hvis det er en merkbar nedgang i mengden av urin du oppretter, eller hvis urinen som er skapt har en tykk og skummende konsistens til det, så dette er også et symptom på en renal tilstand.

Potensiell

Symptomer som kan dukke opp i en fysisk undersøkelse, eller etter en rekke tester, som indikerer mulig tilstedeværelse av nyrearteriestenose er en brusende vann lyd tilskrives nyrene eller utseendet på mindre enn vanlige nyrer i x-stråler.
Den brusende vann lyd tilskrives nyrene er referert til som en bruit.

Misforståelse

Nyrearteriestenose kan også noen ganger føre til en kortpustethet ofte referert til som dyspné. Pustevansker er et symptom på flere hjerteproblemer, og mens nyrearteriestenose er et opplag tilstand, er det noen ganger feildiagnostisert som en form for hjertesykdom.