Digidexo.com

Urter som hjelper Thyroid

Skjoldbrusk problemer kan være alvorlige. Den vanligste skjoldbrusk problemet er kjent som Hypertyreose og forårsaker skjoldbruskkjertelen til å ikke produsere nok hormoner som det skal. Symptomene på hypertyreose inkluderer følelsen kjøre ned, deprimert, kald og sliten. Det kan gjøre håret tørt og sprøtt, få huden til å klø, forårsake muskelkramper, ufruktbarhet og menstruasjonsproblemer. Alvorlig hypertyreose kan føre til struma, som er en klump i halsen som er skjoldbruskkjertelen betent. Andre symptomer på alvorlig hypertyreose inkluderer ansikts puffiness, gul hud, vektøkning og psykiske problemer. Naturlige urter er tilgjengelige for å behandle skjoldbrusk problemer.

Svart cohosh

Klaseormedrue kan hjelpe behandle menstrual problemer og infertilitet forårsaket av skjoldbrusk problemer. Det er også populært for behandling av overgangsalder og PMS.

Johannesurt

Johannesurt er populært for behandling av depresjon. Dette kan være nyttig hvis du lider av depresjon forårsaket av en skjoldbrusk problem.

Cayenne:

Cayenne kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen og gjør hjerteslag sterkere, som er et annet symptom på en skjoldbrusk problem. Forbedringer i omløp kan lindre følelsen av å være kald hele tiden på grunn av en skjoldbrusk problem.

Selen

Selen er nødvendig for å hjelpe immunsystemet fungerer bedre. Å få riktig mengde av selen i kosten spiller en viktig rolle i en sunn skjoldbrusk. Hvis du spiser en godt balansert kosthold og er frisk, bør du være får nok selen.

Sink

Sink er bra for å holde en sunn skjoldbrusk. For å få nok sink i kosten, spise mat rik på sink inkludert østers og gresskarfrø.

Vitaminer

Ta en god multivitamin, som inkluderer vitaminene A, B, C og E, vil hjelpe med å holde en sunn skjoldbrusk. Pass på at du også inkluderer magnesium og mangan, som også er viktig i å hjelpe holde en sunn skjoldbrusk.