Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å spise Frosne Dinners

Hvordan å miste vekt ved å spise Frosne Dinners


Vekttap bruker alltid den samme formelen. Du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker på en daglig basis for å nå dine vekttap mål. Frosne middager kan hjelpe til med vekttap fordi de er del kontrollert matvarer. Du er i stand til å se hvor mye mat du spiser og hvor mange kalorier du egentlig forbruker. Reading mat etiketter på baksiden av den frosne middager vil hjelpe deg å sikre at du velger et sunt måltid.

Hvordan å miste vekt ved å spise Frosne Dinners

VELG RIKTIG Middag

Kontroller kalorier per porsjon. Pass på å sjekke etiketten på matvarene du spiser. Sørg for at du vet hvor mange porsjoner er i en boks. Så sjekk hvor mange kalorier er i hver servering. Begrense kalorier per porsjon til under 400 kalorier. Dette vil bidra til å kontrollere kalorier for dagen. Ifølge Mayo Clinic, for å nå dine vekttap mål du bør utelate 500 kalorier om dagen fra kostholdet ditt for å miste en kilo i uken.

Velg en middag som er balansert. Målet for en middag som tilbyr en rekke matvarer. Snarere enn bare å velge et måltid som er all pasta, velge et måltid som inneholder pasta, kylling og en grønnsak. Balanserte måltider vil hjelpe deg å miste vekt fordi de inneholder en rekke matvarer. Magert kjøtt som kylling eller kalkun øke protein, og vil bidra til å holde deg mett lenger.

Se etter lav natrium måltider. Mange frosne middager inneholder en høy mengde natrium på grunn av måten de er forberedt. Natrium kan også føre oppblåsthet og hindre vekttap. McKinley Health Center anbefaler å velge frosne måltider som inneholder mindre enn 500 mgs av natrium og begrense den totale inntak av natrium for dagen til mindre enn 2300 mgs.

Velg et måltid som inneholder sunt fett. Ikke velg en middag som inneholder transfett eller mettet fett. Velg en middag enn inneholder sunt fett som mono og flerumettede fettsyrer. Disse fett vil hjelpe deg å nå dine vekttap mål og sørge for at måltidet er mer næringsstoff tett.