Digidexo.com

Hvordan å miste fett Trygg & Fast

Hvordan å miste fett Trygg & Fast


Når du har gjort en forpliktelse til å gå ned i vekt, er det sannsynlig at du ønsker å gjøre det raskt. Men det er utfordrende å møte alle dine ernæringsmessige behov hvis du drastisk redusere kalorier. Også, crash dieting ofte resulterer i kortsiktige resultater. Å miste fett trygt og raskt, gjør det til en permanent endring av livsstil.

Hvordan å miste fett Trygg & Fast

•  Reduser daglige kalorier med 500 kalorier. Bruk et program som Fitday.com å beregne kalori behov. Bruk disse retningslinjene for å redusere kaloriinntaket. Dette vil tillate deg å miste fett trygt og raskt.

Cut inntak av sukker og stivelse. I stedet for hvitt brød og pasta, erstatte hele hvete mat. Eller erstatning brød ved å pakke opp fyllinger i romanosalat. Eliminer godteri og desserter.

•  Tren regelmessig. Hvis mulig, trene i morgen og kveld i 30 minutter om gangen. Gjøre kardiovaskulær trening som svømming eller hoppe tau 05:56 dager per uke. Kardiovaskulære øvelser forbrenner kalorier, noe som fører til fett tap. Utfør styrketrening to dager i uken - pushups, dumbbell presser og knebøy forbedre utseendet på kroppen din og den ekstra muskler hjelper deg å forbrenne kalorier i hvile.

Snack på protein-fylt matvarer i løpet av dagen. Noen optimale valgene inkluderer mandler, protein vibrering eller hardkokte egg. Dette vil holde blodsukkeret i løpet av dagen. Proteinet vil holde deg full og motvirke snacking på mindre sunne alternativer.

Hint

  • Drikk minst åtte glass vann per dag.