Digidexo.com

Hvordan å miste om lag 20 pounds i 5-6 måneder og Keep it Off

Hvordan å miste om lag 20 pounds i 5-6 måneder og Keep it Off


Mange mennesker sliter med å holde vekten på et sunt nivå. Overvekt fører til store helsemessige komplikasjoner, slik som diabetes og hjertesykdom. Overvektige mennesker møter også andre utfordringer som spenner fra vanskeligheter med å finne klær som passer, til diskriminering i arbeidslivet. Gjøre vekttap enklere ved å sette et oppnåelig mål. Gjør et vedtak om å miste 20 pounds i fem til seks måneder. Noen vekttap fordeler din helse, så start med 20 pounds og du kan finne momentum til å bære deg resten av veien til din ultimate vekt-tap mål.

Hvordan å miste om lag 20 pounds i 5-6 måneder og Keep it Off

forplikte seg til å endre livsstil. Du kan miste 20 pounds i fem til seks måneder, men den eneste måten å holde den av er å forplikte seg til bedre helsevaner. Tar fem eller seks måneder for å miste 20 pounds betyr å endre mengden du spiser nok til å miste rundt ett pund i uken. Å miste vekt sakte vil gi deg en sjanse til å gjøre endringer gradvis og utvikle sunnere måter å tilberede. Gjør målet ditt å vite at mens du er nødt til å gjøre noe arbeid, vil du ikke å frata deg av god mat.

Se legen din. Legens skala vil gi deg din nøyaktige startvekt. Legen vil vurdere din generelle helse og kan justere din spising plan å fungere best mulig dine unike helsemessige forhold. Hvis du tar medisiner som forårsaker vektøkning eller hindre vekttap, spør legen din om et annet legemiddel uten disse effektene kan erstattes. Legen din kan også henvise deg til en ernæringsfysiolog for å hjelpe deg å gjøre en ernæring plan som vil hjelpe deg å miste 20 pounds i fem til seks måneder. Ernæringsfysiolog kan veilede deg både under ditt vekttap og etterpå for å hjelpe deg å holde den av.

Kjenn dine begrensninger. Å miste 20 pounds i fem eller seks måneder, må du forbruke mindre kalorier. Bruk United States Department of Agriculture mypyramid Plan verktøy for å finne ut hvor mange kalorier du kan spise på en dag. Den mypyramid Plans verktøyet vil beregne kalori behov basert på din alder, høyde, nåværende vekt og aktivitetsnivå. Dra nytte av gratis utskrivbare regneark på nettstedet for sporing av mat og kalorier.

Gjør din spising plan, enten på egen hånd eller med en ernæringsfysiolog. Den mypyramid Plan verktøyet vil beregne serverer beløp for hver av de matvaregruppene. Planlegg måltidene rundt disse gruppene - korn, grønnsaker, frukt, meieriprodukter og kjøtt. Bruke My-Food-a-pedia verktøy for å bestemme kalori teller mat du legge til din spising plan.

Lær sunnere måter å lage mat. Velge lavere fett alternativer for matlaging hjelper kutte kalorier. Baking eller grilling mat i stedet for steking også reduserer kalorier. Du vil finne at du fortsatt kan nyte mange av dine favoritt mat ved å tilberede dem bare litt annerledes. Å gjøre disse endringene permanente vil hjelpe deg å holde av vekten etter at du mister den.

Finn en form for trening som du liker. Ideelt sett bør treningen varierer mellom aerobic, vektløfting og styrketrening, men de fleste trenger en tregere start på en øvelse plan. Rådfør deg med legen din og diskutere hvilket nivå av øvelsen er trygt for deg. Da være ærlig med deg selv om aktivitetsnivået som du vil forplikte seg til å gjøre tre til fire ganger i uken i en halv time. Hvis aerobic er ikke riktig for deg, erstatte en rask spasertur eller en svømmetur. Pilates kanskje ikke appellerer til deg så prøv å danse i stedet. Varier treningen, slik at du ikke blir lei. Hold deg i bevegelse for å gå ned ti pounds innen ditt mål gang på fem eller seks måneder.

Gi deg selv kreditt for dine suksesser og ikke dvele ved dine slips. Hvis du har et svakt øyeblikk og spiser mer enn du burde, løse for å begynne på nytt i morgen og tilgi deg selv. Når du mister vekt, kjøpe deg et nytt antrekk eller feire på annen non-food orientert måte. Husk at du ikke får all vekten på en dag og at å miste 20 pounds vil ikke skje umiddelbart.