Digidexo.com

Hvordan virker Fasting påvirke helsen?

Flytende Vekttap

En av de viktigste årsakene til faste er vekttap. Dette kan være bra eller dårlig, avhengig av hva slags rask den er og hvor lenge det går på. En spesiell rask som er populære for vekttap er juice raskt. Det er her det eneste middel for ernæring at kroppen får er juice. De er vanligvis laget i et kraftig blender passende kalles en "juicer." De består av en rekke friske, organiske frukter og grønnsaker og blir drukket et par ganger om dagen i en periode på 5 til 14 dager. Ideen er for kroppen å få de riktige næringsstoffene for å overleve mens ikke får overflødige kalorier. Metabolismen tilsynelatende øker fordi den flytende form av kalorier blir raskt assimilert.

Organiserte Faste

Organiserte faster har vært kjent for å kurere en rekke sykdommer. Disse kalles "organiserte faster" fordi de er gjort på et anlegg hvor det er 24-timers tilsyn. Det er alltid noen form for leger, sykepleiere og hjelpere i staben som bistår mennesker. Tanken er at hvis kroppen er igjen alene med så minimal bevegelse som mulig, det kan faktisk helbrede seg selv. Folk kommer til disse anleggene og er gitt annet enn vann å drikke, og de holder fra noen dager til noen uker, avhengig av deres tilstand. Det er et nettsted i Resources med informasjon på en av disse stedene.

Low-hengende frukt

Frukt faster er en populær form for faste som har blitt brukt for bedre fordøyelse. Premisset bak dem er at tarmen få en pause fra å fordøye store deler av kjøtt, ost og andre vanskelige å fordøye mat. Denne typen rask består hovedsakelig av ferske, økologiske frukt som spises gjennom hele dagen for en periode på en til to uker. En annen ekstra fordel med dette raskt er at kroppen får store mengder vitaminer og mineraler og også fiber.

Farlig ved Ikke Svelget

Fasting kan ha negative og selv dødelig effekt på kroppen. Hvis det er en virkelig ekstrem rask hvor det er en fullstendig begrensning av mat og væske for en lang periode, kan det føre til svakhet og til og med død. Under normale omstendigheter vil en person i denne stillingen bli svært avmagret, desorientert og ha en avmagret utseende. Organene vil begynne å stenge ned og hjernen vil slutte å fungere på full kapasitet.

Slow er veien å gå

Uavhengig av hvilken type fort det er, er sluttresultatet alltid å reincorporate vanlig mat i kostholdet. Siden magen ikke har blitt matet store mengder mat, er det faktisk ender opp avtagende i størrelse. Med det blir sagt, trenger mat for å bli sakte gjeninnføres i kostholdet i små porsjoner. Dette bør også være lett fordøyelig mat som bananer, epler, druer, appelsiner og grønnsaker. Hvis store deler spises rett etter en rask, dette kommer til å forårsake intestinal ubehag som gass, oppblåsthet, kramper og diaré.