Digidexo.com

Spise mindre Vs. Trene og spise samme mengde for Weight Loss

Spise mindre Vs.  Trene og spise samme mengde for Weight Loss


Mer enn en tredjedel av den voksne befolkningen i USA er overvektige, Centers for Disease Control and Prevention notater. Fedme har blitt koblet med alvorlige medisinske tilstander som hjertesykdom, slag, type 2 diabetes og kreft. Dietter og mosjon begge tilbyr løftet om vekttap i varierende grad. Men det million-dollar spørsmålet er om man er bedre enn den andre.

Vekttap 101

Brenne kalorier er nøkkelen til å miste vekt. Enkelt sagt, du må forbrenne mer kalorier enn du får i deg hvis du ønsker å gå ned i vekt. Hvis du brenner 3500 ekstra kalorier, vil du miste 1 pund. Selv miste overflødig vekt er vanligvis gunstig, bør du kontakte lege før du tar fatt på en vekt-tap rutine - spesielt hvis du har noen helsemessige bekymringer - for å unngå potensielle risikoer.

Trening alene

Trene forbrenner kalorier. Høyintensive økter utført konsekvent føre til høyt kaloriforbruk. Trening i seg selv kan produsere vekttap slutt, men selv de mest anstrengende øvelser bare brenne et par hundre kalorier. Etter en hard treningsøkt, kan du føle deg skrubbsulten eller som om du fortjener å behandle deg selv, og det tar bare ett måltid - noen ganger en snack - for å erstatte hver kalori du bare brent. Med kosten, derimot, er kroppen i stand til å redusere kalori lettere.

Bare Slanking

Slanking er jo mer effektiv måte å redusere kalorier og dermed resulterer i raskere vekttap enn trening alene, MayoClinic.com notater. Plus, forbedrer et balansert kosthold generelle helse. Men bare 5 prosent av Kosten holde vekten av, ifølge American Council on Exercise. Rundt 33 prosent av vekttap er gjenvunnet innen et år, og nesten alle av dieter vekt har returnert innen tre til fem år.

Mosjon og kosten for vekttap

Den mest effektive måten å gå ned i vekt og opprettholde at vekttap er å bruke en kombinasjon av slanking og trening. Slanking reduserer antall kalorier inntatt, og trening forbrenner opp noen kalorier kroppen ikke trenger. Dette synergi fører til en merkbar reduksjon i vekt og en økning i generelle egnethet.

The American Council on Exercise antyder at en reduksjon av måltid porsjon med 10 til 15 prosent er en god start for en diett. Spis sunn mat og være konsekvent. Øvelse i minst 150 minutter i uka; finne en komfortabel øvelse rutine og deretter gradvis øke varigheten med 10 prosent hver uke. For eksempel vil en 30-minutters kjøring bli en 33-minutters kjøre følgende uke. Alltid konsultere en lege før du starter eller drastisk endre en øvelse rutine.