Digidexo.com

Hvordan å miste 111 Pounds

Hvordan å miste 111 Pounds


Opprette et mål å miste 111 pounds er en utfordring som vil kreve engasjement og tid. Om å miste 111 pounds høres ikke enkelt, er det mulig med riktig ernæring og mosjon guide. Kontrollere kroppens sunn idealvekt og din nåværende vekt er viktig før du setter et numerisk mål å sikre at du vil være i en sunn vekt rekkevidde når du mister vekt.

Hvordan å miste 111 Pounds

•  Ta kontakt med fastlegen din, familien din lege eller ernæringsfysiolog før du starter en diett eller daglig mosjon rutine. Det er viktig å snakke med legen din på forhånd, fordi miste 111 pounds er ikke bare utfordrende, men ikke nødvendig for folk som allerede er i deres sunn vekt rekkevidde. Det er viktig å være klar over risikoen for å miste vekt for fort, eller å miste for mye vekt før du begynner din livsstilsendring.

Gjennomgå elementene og mat du har for øyeblikket i ditt hjem, fjerne junk food og mat med høyt fett helt fra pantry og kjøleskap, for å hjelpe sammen med din nye kosthold og livsstil. Lag en ny dagligvarebutikk liste over matvarer som er ideelle for å innlemme i kostholdet ditt, for eksempel et utvalg av frukt, grønnsaker og høy-fiber matvarer. Noen matvarer som er ideelle for å inkludere i hver diett inkludere friske grønnsaker, magert kjøtt (hvis du ikke er vegetarianer eller veganer) som kylling og fisk, lav-fett ris og noen korn i tillegg.

trening hver dag for en tid legen din verifiserer er en passende mengde for kroppens generelle nåværende fysiske tilstand. Komplett øvelser som vil hjelpe arbeid på alle områder av kroppen din, for eksempel grunnleggende sit-ups, push-ups, og vekt trening reps med manualer å bygge armmusklene. Ab crunches og liggende leg raises er også grunnleggende øvelser for å bygge magemusklene. Inkluder tre sett med 12 knebøy, kalv reiser, og lunges å jobbe på bena også. Du kan begynne å gjøre tre sett med 12 for hver spesifikke treningen du gjør, øke reps sakte over tid (hver uke eller måned, avhengig av din fremgang og helse).

Tilleggs mosjon tips og programmer som passer din livsstil og den type rutine som du ønsker å ha i din daglige timeplan. Du kan finne ulike øvelser på videobutikker, bokhandlere eller på nettet for gratis avhengig visning eller læringspreferanser og alternativer. Enkelte populære øvelsen rutine videoer er tilgjengelig på trening og fysisk Fit Net.

Lag et mål diagram sammen med den tidsrammen du ønsker å miste hele 111 pounds i (anbefalt av lege eller ernæringsfysiolog).

Vei deg månedlig eller når som helst intervall føler deg komfortabel med å gjøre det uten å være for kritisk til deg selv og din fremgang. Rådfør deg med legen din om den generelle tidsrammen du bør forvente å nå målet ditt i vekt, gitt ditt daglige kosthold og treningsprogram. Han vil være i stand til å hjelpe deg på veien som det blir mer utfordrende jo mer vekt du taper.

Hold din nye sunne livsstil på plass selv etter at du har nådd ditt vekttap mål for å opprettholde din nye kroppsvekt og generell helse. Dette vil sikre at du fortsette å holde kroppen i forsvarlig stand.