Digidexo.com

Beste måtene for eldre å miste Belly Fat

Som mennesker alder, har de en tendens til å få vekt og akkumulere fett rundt midsection. Når eldre er overvektig, de opplever større risiko for sykdom og sykdom, inkludert diabetes, hjertesykdom, hjerneslag og kreft. Ekstra pounds rundt midten minsker lunge og lungefunksjon. Men det er ikke for sent for seniorer å kaste pounds og miste buk fett. Disse buk-fett-kampene tips oppmuntre et sunt kosthold og livsstil for seniorer.

Trening

Den beste måten for eldre å miste magen fett er å utøve. Det er viktig å øke kroppens stoffskifte. Du kan øke hastigheten på stoffskiftet ved å legge kardiovaskulær trening til rutine. Brenn fett ved løping, sykling, turgåing og svømming. Vektbærende øvelser som styrketrening, pilates og yoga øker muskelmasse. Muskelmasse forbrenner kalorier på en raskere hastighet og brenner fett celler. Det er en øvelse myte at sit-ups og crunches alene vil redusere mage fett.

Reduser Fat

Reduser inntaket av kolesterol og fett i kostholdet ditt. Den største synderen i vektøkning (spesielt rundt midten) er trans fett (som øker LDL kolesterol). Velg magert kjøtt som kalkun eller fisk. Unngå høy-fett kjøtt som biff og orgel kjøtt. Øke HDL (bra) kolesterol ved å spise enumettet fett, som for eksempel avokado og olivenolje.

Ta Kosttilskudd

Naturlig kosttilskudd også regulere blodsukkeret (insulin) nivåer. Økt insulin nivåer bidra til magefett. Produksjonen av DHEA, et naturlig hormon som finnes i binyrene, bremser ned når folk alder. Legg en DHEA supplement til kosthold for å opprettholde normale insulin nivåer. Chromium picolinate og sink også regulere blod-sukker nivå. Du finner disse kosttilskudd i helsekostbutikker eller apoteker. Sjekk med en lege før du tar kosttilskudd (spesielt hvis du tar reseptbelagte medisiner). Noen medisiner kan forårsake bivirkninger hvis de tas med kosttilskudd.

Øke løselig fiber

Legg mer løselig fiber til kosthold. Fiber bryter ned fettceller og hjelper til med vekttap. Start dagen med å spise havregryn, en god kilde til løselig fiber. Fiber kan også bli funnet i havrekli, hele korn brød, brun ris, frukt og grønnsaker, nøtter og frø, og tørkede bønner.