Digidexo.com

Hva kan jeg spise på Fat Loss For Idiotene Diet?

The Fat Loss for Idiotene diett programmet er en online diett plan som gir abonnenter med noen unike vekttap prinsipper i den komforten av deres eget hjem. Planen bruker en metode som kalles kalori skiftende å hjelpe sine brukere miste overflødig vekt.

Prinsipper

The Fat Loss for idioter programmet gir abonnenter med en liste over matvarer å velge mellom på deres online måltid-plan generator. Kosten velger mat de liker å spise det meste og bare disse utvalgte matvarer er innlemmet i en elleve dagers måltid plan. Dieter er å følge måltider hver dag i elleve dager rett, spise fire måltider hver dag. Måltidene fra generatoren kan spises i hvilken som helst rekkefølge, og hvert måltid gir tre eller fire mat opsjoner, hvorav dieter kan velge å spise alle eller bare én. Måltidene skal spises ikke mindre enn 2 1/2 timer og ikke mer enn 4 timer fra hverandre. Etter elleve dager, krever planen at dieter ta en tre dagers pause, der dieter kan velge hva de ønsker å spise. Etter tre dager til dens tilbake til dietten generatoren får en ny måltider.

Protein

Protein er en stor del av fett tap for idioter programmet. Måltider generator gir Kosten flere lean protein alternativer å velge mellom. Noen eksempler på disse matalternativer inkluderer tunfisk, kylling uten skinn, egg, cottage cheese, ost og melk. Måltidet Planen vil diktere hvilke proteiner er spesifisert for hver dag på diett.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er vanligvis en stor stift i enhver diett og det samme gjelder for fett tap for idioter. Faktisk er det en dag av hver syklus som er en "frukt bare" dag. De fire måltider på dieter måltid plan vil alle inkluderer flere frukt opsjoner og ingen andre matvarer er å bli spist før neste dag. Bare om noen frukt eller grønnsak er akseptabelt på denne dietten, men dieter vil bare få lov til å velge de som er tilgjengelige i måltidet plan generator.

Karbohydrater

The Fat Loss for idioter måltid plan består av svært få muligheter til å spise stivelsesholdige karbohydrater som brød, ris og pasta. Men det er en og annen dag da en porsjon havregryn eller pasta er tillatt for et måltid.

Måltider

Ett prinsipp i Fat Loss for idioter som skiller seg ut er at det er ingen kalori eller måltid retningslinjene for størrelse. Dieter er instruert til å spise hvert måltid bare til de er fornøyd. Dette betyr å slutte å spise like før det punktet av fylde. Denne delen av programmet krever litt disiplin og god dømmekraft når det gjelder å lytte til kroppens signaler.