Digidexo.com

Ulike typer blodtrykket medisiner

Det finnes en rekke medikamenter på markedet som brukes til å behandle blodtrykket. De er klassifisert i henhold til den mekanismen de benytter for å kontrollere blodtrykket. Leger ta mange faktorer i betraktning før forskrivning - de kan foreskrive en medisin eller bruke en kombinasjon for å stabilisere blodtrykket.

Diuretika

Diuretika er vanligvis den første typen medisin som legene foreskriver. Det er tre forskjellige typer av tilgjengelige diuretika, og de fungerer ved å spyle overskuddsvann og natrium fra kroppen, og dermed å senke blodtrykket.

Betablokkere

Betablokkere senke blodtrykket ved å redusere nerveimpulsene til hjertet.
Dette i sin tur senker hjertefrekvensen, volumet av blod til hjertet pumper ut og kraften med hvilken den pumper.

ACE-hemmere

Angiotensin-converting enzyme inhibitors arbeid ved å blokkere dannelsen av hormonet angiotensin, som fører til at blodårene til å trekke og blodtrykket øker. ACE-hemmere ofte brukes i mennesker som har hatt hjerteinfarkt eller lider av astma eller diabetes.

Angiotensin-reseptorblokkere

Angiotensin-reseptorblokkere hindre hormonet angiotensin, som gjør at blodårene til å trekke fra arbeidet med arteriene ved å blokkere angiotensin receptor på arteriene.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere hindre kalsium fra å komme inn hjerte og muskelceller i blodårene slik at fartøyene å slappe av og for blodtrykket å avta.

Vasodilatorer

Vasodilatorer er ikke brukte til å senke blodtrykket, fordi de kan føre til et betydelig fall i blodtrykket. Disse legemidlene, inkludert minioxidil og klonidin, arbeid ved å forårsake glatt muskulatur i blodårene til å slappe av og utvide seg, slik at blodet å strømme uanstrengt.