Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt for en modellering begivenhet

Hvordan å miste vekt raskt for en modellering begivenhet


Forberedelse for en modellering hendelse kan være veldig spennende, men kan også gjøre at du føler selvbevisst om noen ekstra pounds at du kan være bærer. Jo lenger du har til hendelsen, jo mer vekt du vil være i stand til å tape. Selv om det er visse ting du kan gjøre for å øke hastigheten på vekttap, erkjenner at det er begrensninger i hvor raskt du kan kaste pounds uten å kompromittere din helse. Mens være trim kan gjøre deg mer attraktiv, så kan den skinnende hår, klar hud og lyse øyne som kommer med et sunt kosthold.

Hvordan å miste vekt raskt for en modellering begivenhet

Etablere et sunt kosthold

Opprett et kosttilskudd plan som inneholder massevis av frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og sunt fett. Kutt ut alle matvarer med høyt sukker og minimere inntaket av de som er høy i mettet fett. Et eksempel på et sunt måltid ville være en kvart pund burger laget med mager kjøttdeig på en hel hvete bun med en side av dampede brokkoli toppes i olivenolje. Du bør ikke være ost på burgeren eller legge frites som en side.

Sørg for at du drikker åtte glass vann om dagen. Dette skal hjelpe til med fordøyelsen og hindre vannretensjon. Skjær ut noen sukkerholdige drikker eller diett brus.

Nekter å sulte deg selv. Selv om dette kan være fristende, kutte ut for mange kalorier vil faktisk ikke hjelpe deg å miste fett. Selv om du kan gå ned i vekt, vil mye av det er fra musklene, noe som faktisk vil gjøre at du ser mindre passform. Det kan også føre til kjedelig, grov hud og hår. Dette er fordi fettet er faktisk en av kroppens minst foretrukne energikilder. Muskel og protein gir større energi enn fett og er mer effektivt å utnytte når kroppen din mener at det er sultne.

forplikte seg til å spise sunn mat i tilstrekkelige mengder, og du vil miste fett uten å ofre muskel eller god helse.

Establilsh en øvelse rutine

Planer om å tilbringe flere timer engasjerende i intens trening hver dag. Dette er den beste måten å gå ned i vekt raskt. Mens sultne selv ikke vil faktisk hjelpe figuren din til å se bedre ut, mosjon vil. Ikke bare brenne det kalorier, bygger det også muskler. Økt muskelmasse vil hjelpe kroppen din til å holde på fett bedre og forbedre stoffskiftet.

Engasjere seg i en rekke øvelser. Aerob trening, som løping, dans, eller sykling, vil tillate deg å forbrenne kalorier raskt. Anaerob trening, som vektløfting, crunches eller styrketrening ikke brenner veldig mange kalorier, men vil forbedre muskel tone.

Bruk en personlig trener for å forbedre effektiviteten av din trening diett.

Hint

  • Hvis du trener mye, kan du faktisk merke en økning i vekten din. Dette er trolig fordi du bygger muskler, ikke å få fett. Se på deg selv i speilet og legge merke til hvordan buksa passer. Sjansen er at du vil se bedre ut selv om skalaen sier at du er tyngre.
  • Det er utrygt å falle under 1200 kalorier om dagen. Dette kan føre til underernæring og muskel tap.
  • Mens du kan være i stand til å opprettholde et vekttap på mer enn 2 kg. en uke for en stund, er langsiktig hurtig vekttap ekstremt usunn og farlig.
  • Ikke engasjere seg i hurtig vekttap uten medisinsk tilsyn.