Digidexo.com

Alternative Cures for høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk er en tilstand hvori blod passerer gjennom arterier med for mye kraft. Venstre ubehandlet, høyt blodtrykk kan føre til hjertesykdom, hjerneslag, blindhet og nyresykdom. Det er mange endringer i livsstil som er anbefalt for personer med høyt blodtrykk og mange reseptbelagte medisiner som kan være effektive i å senke blodtrykket, men medisiner kan forårsake uønskede bivirkninger. Følg legens råd, men spør om å prøve alternative kurer for høyt blodtrykk.

Ernæringsmessige Cures

Øk mengden av kalium i kosten til 3500 mg om dagen for å skylle salt fra kroppen din. Ta 400 mg magnesium og 1,000 mg kalsium. Spis lav-fett eller fett-fri meieriprodukter sammen med hele korn, fisk, frukt og grønnsaker. Vitamin C, vitamin E og Lykopen i tomater forbedre blodåreveggen funksjon å redusere systolisk og diastolisk blodtrykk. En 2009 kanadisk studie viste at protein fra gul hage erter senket blodtrykk 20 prosent hos rotter. Proteinet synes å arbeide på samme måte som ACE-inhibitorer, bare uten bivirkninger.

Natural Cures

Koenzym Q10 kan brukes til å redusere systolisk og diastolisk blodtrykk. Hvitløk tynner ut blodet på samme måte som aspirin og blodfortynnende som Plavix. Hvitløk kosttilskudd bør brukes med en lege retning og bør stoppes en uke før alle kirurgiske prosedyren. Ekstrakt fra urten hagtorn har blitt anbefalt av herbalists i årevis for å redusere diastolisk blodtrykk, og druekjerneekstrakt hjelper kroppen produsere nitrogenoksid for å beskytte ditt hjerte.

Stress Reduction

Redusere stress kan senke blodtrykket. Det finnes mange teknikker for å redusere stress, inkludert avslapningsterapi, massasje terapi, yoga, meditasjon, dyp pusting og biofeedback. Positive minner genereres ved å lytte til rolig musikk som du liker kan redusere blodtrykket. Å miste vekt og trene minst 30 minutter om dagen ved gange, sykling eller svømming forbedrer blodstrømmen og senker blodtrykket.

Cold Water Cure

For mer enn 150 år, har europeerne vært å ta kalde dusjer og svømming for å kontrollere blodtrykket. Studier gjort i Europa viser at etter å ha blitt gjort i minst fire uker, constricts kaldt vann terapi blodårer, øker hjertefrekvensen, og stabiliserer blodtrykket ved å aktivere den delen av nervesystemet som styrer pust og hjerteslag. Bli vant til det kalde vannet sakte, og ikke prøve kaldt vann terapi hvis blodtrykket ikke er under kontroll.

Cocoa Cure

Forskere fra Harvard hevder at noen beboere i en øy i nærheten av Panama har høyt blodtrykk fordi deres kosthold inneholder fire eller flere kopper kakao om dagen. Mørk sjokolade, som er laget av kakao, slapper små blodårene til å senke blodtrykket. Spise to ruter mørk sjokolade med lite tilsatt sukker hver dag, ikke bare senker blodtrykket; det hindrer også propper fra forming i arteriene.

Sosial Cure

Ensomme mennesker eldre enn 50 har blodtrykk som leser 30 poeng høyere enn de som har nær kontakt med mennesker. Omgi deg med familiemedlemmer og venner. Bli med sosiale klubber, kirke grupper, eller frivillige organisasjoner for å senke blodtrykket.